V86 Jägersro/Solvalla - 24 April 2019 » 24 apr. | Jonas -…
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Jägersro/Solvalla - 24 April 2019

V86 Jägersro/Solvalla - 24 April 2019

Tillbaka efter ledighet och här kommer lite eftermiddagstankar till Solvalla och Jägersro, Häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett medeldistanslopp med fördel ston för medelhög klass på Jägersros ovaler. Favorit är Everton som helt klart har chans, speciellt om man når täten. Jag väljer att gå på en fräckisspik direkt i inledningen med duktige Kim bakom tömmarna på Gento som är nedstruken ett hack och det var ytterligare en ingrediens som avgjorde att köra fullt ut på idén i inledningen då jag tror man kommer få en perfekt resa. SPIK!

Avdelning 2:
Andra loppet är ett stolopp för hög klass och ett något ihåligt startfält i mina ögon. Favoriten Stonewashd Diamant bör vinna detta lopp vid sunda vätskor, och man har stökat av årsinledningen och här tror jag man tar första vinsten för i år med Erik bakom tömmarna. SPIK!!

Avdelning 3:
Lång distans och låg klass är propositionen för avdelning 3. Jättefavorit i Nero Maximus från stall Lugauer som jag håller som en potentiell chansspik i omgången. Jag väljer dock att försöka fälla denna även om det kan bli spel mot ett mål. Jag kryddar lappen med tre motbud som är spelvärda till procenten ikväll och hoppas vi kan fälla favoriten. Typhoon Face tycker jag är riktigt intressant trots läget.


Avdelning 4:

Kort distans och hög klass. Favorit, och stor sådan igen, är Heavy Sound som normalt sett vinner detta lopp 9 av 10 gånger skulle jag vilja hävda. Årsdebut och inte helt säkert att man kör för fulla muggar i årsdebuten gör att jag vill gardera med en som har ett lopp innanför västen i år och har även chans på spets. Det är Charrua Forlan som jag hoppas Emilia trycker av med och att det inte kostar för mycket i inledningen, då tror jag chansen är väldigt god.

Avdelning 5:
Kort distans och låg klass för lärlingar. Mycket öppet lopp där jag inte är främmande för smällkaramell. Blue Mustasche kommer från bra insats och har nu bästa läget. Zefiro Dei Cedri kan vara smällen. Totalt 6 streck.

Avdelning 6:
Lång distans och tilläggslopp för medelklass. Twigs Cesar ser ut att bli favorit, lite förvånande nog för mig i årsdebuten. Riktigt marigt lopp att reda ut, men jag blir inte förvånad om vi får se vinnare från bakspår i detta lopp. J.S.Apollo rankar jag etta med kniven mot strupen. Totalt 6 streck.

Avdelning 7:
Stolopp och spårtrappa över medeldistans. Ytterligare ett lite mer öppnare lopp. Normalt sett segrar innerspårshästarna ytterst sällan, och jag väljer att gå på den teorin även här. Cheerful Rivner och Cavidendron gynnas mer än normalt om de stryks hästar innanför. Skrällvarning för Global Tenderness och Sincerely Face som trots läge kan vinna här på kapacitet. Totalt 5 streck.

Avdelning 8:
Avslutningsvis har vi ett 4-åringslopp för låg klass över medeldistans. Jättefavorit är Cesare Borgia som kan vara en klassklättrare och definitivt potentiellt spikförslag i omgången. Jag provar fälla denna med 5 hästar till då vi har råd och det är unga och orutinerade hästar som startar. Det kan dessutom bli riktigt spännande att sitta med några skrällar inför sista avdelningen om vi har full pott efter sju avdelningar. 

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips