• Hem
  • V86 Jägersro/Solvalla - 20 Oktober 2021

V86 Jägersro/Solvalla - 20 Oktober 2021

Världens bästa streckspel V86 på Jägersro och Solvalla, häng på! Korta tankar till omgången idag!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

En omgång som inleds på Jägersro med ett kortdistanslopp för låg klass. Vi inleder omgången med spik trots galopper i raden på favoriten Wolf Of Wallstreet. Jag tror att favoriten är huvudet högre än övriga här och läget är bra. 3-4 streck bakom som jag ser som största hot, med streckranken som följer efter favoriten i turordning. SPIK!

Avdelning 2:

Medelhög klass och medeldistans. Nästa spik finner vi i denna avdelning där Örjan och Summit In Sight blir stor favorit, och startar från bra läge även han. Står perfekt inne i loppet och kommer med form. SPIK!


Avdelning 3:

3-åriga ston i låg klass över medeldistans. I.D.Excellent blir favorit och denna favorit tänker jag syna. Läget är inte bra för att vara på spetsbanan Jägersro, och klassen är låg så känns som mycket kan hända. Jag målar på i detta lopp med hela 8 streck och jag blir inte chockad om skrällen infinner sig här. Totalt 8 streck på lappen!


Avdelning 4:

Ston i låg klass över kort distans. Öppet lopp även här där jag tar fram samma storlek på penseln som i avdelning 3. Bellis Frontline blir favorit här och läget är ju betydligt bättre än favoriten i föregående lopp. Form också, så denna favorit tror jag mer på. Men i och med den låga klassen och korta distansen så kan det smälla här, så jag gör ett fällningsförsök av favoriten. Totalt 8 streck på lappen även här!


Avdelning 5:

Fördel ston i medelhög klass över kort distans. Jag tycker att spelarna är rätt på det i detta lopp och jag plockar de tre hästar som dragit iväg lite på strecken i ett starkt lås. Bordeaux S. tänkte jag spika länge, men jag garderar med främsta motbuden. LÅS!


Avdelning 6:

Lång distans och ett tillägg i medellåg klass. Silver Bullit blir favorit här, och det köper jag. Står bra inne i loppet, bra spår, och kommer med form. Jag har lite svårt att spika William Ekberg på större (V86, V75) lopp, så jag nöjer mig med att låsa detta loppet ihop med Greta Sisu och Silvester som jag tycker är de bakom som är värst emot. LÅS!


Avdelning 7:

Medelklass och medeldistans. Billi Time och Flemming blir jättefavoriter och det är helt rätt. Procenten kan vi inte göra något åt, men chanserna bör vara riktigt bra här för favoriten. SPIK!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett stolopp för låg klass över medeldistans. Svåraste rebusen att lösa ikväll avslutar omgången, och jag tar fram en riktigt bred pensel och plockar på hela 10 ekipage på lappen. Fröken Fräken radar upp bra insatser, men läget är inte det bästa, men om nån ska lyckas så är det såklart Örjan. Faith Trot bör ha betydligt bättre chanser och kanske kan leda detta loppet från start till mål. Det kan dock kosta i starten varför jag inte vågar gå kortare i detta lopp. Totalt 10 streck i avslutningen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips