V86 Jägersro/Solvalla - 18 Mars 2020 » 18 mars | Jonas Sohlin -…

V86 Jägersro/Solvalla - 18 Mars 2020

Världens bästa streckspel V86 på Jägersro/Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds på Jägersro med fördel ston i medelklass över medeldistans. 2 strykningar i inledningen och jag tror väldigt mycket på favoriten och tillika årsdebuterande Get Ready On Tour. Jag brukar vara försiktig i mina spikar gällande årsdebuter men spikar faktiskt två stycken årsdebuterande idag där jag tror på spets och slut för bägge, och den första kommer här. SPIK!

Avdelning 2:

Medelhög klass och lång distans. Athos Race är favorit och har inlett året på bästa sätt med två segrar och kan definitivt bli en tredje här. Det finns dock flera motbud som jag har svårt att släppa så jag tar med 4 stycken starka motbud förutom favoriten. Give Me Ten borde få spets här och frågan är hur Erik resonerar sen, tror man har chans både från ledning och rygg ledaren beroende på hur tuff inledningen blir. Blir det hårt kört där framme öppnar det upp till övriga tre främst som jag ser det. 5 streck totalt!

Avdelning 3:

4-åringar över medeldistans. Tre hästar sticker ut på strecken och jag tar med alla tre. Gulfstream Am tänkte jag chansspika först, men de två motbuden som jag ser det är såpass intressanta att jag var tvungen att låsa på tre. LÅS!


Avdelning 4:

Medeldistans och låg klass. Stor favorit i My Sweden och jag tycker det är lite väl hög procent här. Jag tar med fyra motbud där Jaguar Hill och Uret är mina främsta motbud. Sen är Mas Capacity alltid en luring och C.R.Nobless är ju helt borttappad här. 5 streck totalt och öppet bakom!


Avdelning 5:

Stayerdistans och dubbla tillägg. Klar favorit är Whipped Eggs som såklart har bra chans. Jag är dock lite feg så vågar inte spika pga kusken här. Slutade med fem streck även här. Panamera är alltid farlig, den av Neelix och Breidabliks Cognac som sitter i spets har goda chanser om de längst bak inte orkar ända fram, och sist men inte minst så tar jag med Dizzy River som inte är borta här och lockande procent. 5 streck totalt!


Avdelning 6:

Hög klass och medeldistans. Här kommer min andra spik i omgången på årsdebuterande Makethemark som jag tror är i ordning direkt i årsdebuten. Såklart alltid frågetecken i årsdebut men historiskt har det inte varit några bekymmer och det krävs några streck bakom om jag skulle gardera denna. Jag tror heller inte att det krävs spets här för att vinna men jag hoppas såklart att det ska bli spets och inte kosta för mycket, det är det enda emot som jag ser det att det blir för hård körning direkt. SPIK!


Avdelning 7:

Låg klass för ston och kort distans. Trots fyra strykningar så har jag lite svårt att bena ut detta lopp och jag tycker det finns många om budet och procenten är inte riktigt rättvist speglande på flera av strecken på lappen. Miss Pastis och Zanzibar Effe håller jag faktiskt lika högt som favoritduon och är mycket spelvärda idag tycker jag. I övrigt tar jag med Majors Corona och Anna S.H. och favoritduon. 6 streck totalt på lappen! 


Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett kortdistanslopp i medelhög klass. Öppen historia även här och det kan smälla rejält i avslutningen. Med kniven mot strupen om jag ska välja en häst så har jag respekt för årsdebuterande Bon Ego som trots läge står bra inne i loppet. I övrigt tar jag med Vichy Grif och Au Pair Girl på läge och Loser On Loser som kan överraska och spåra runt om med Rikard. 4 streck totalt i avslutningen.

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips