V86 Jägersro/Solvalla - 16 September 2020 » 16 sep. | Jonas -…
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Jägersro/Solvalla - 16 September 2020

V86 Jägersro/Solvalla - 16 September 2020

Världens bästa streckspel V86 på Jägersro/Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds på Jägersro med ett medeldistanslopp för 4-åriga ston i låg klass. Halvöppen inledning där jag streckar 5 ekipage på lappen. Jag tror mest på duon Cleopatra Mystique och Perfekt Gehör med bra lägen. Kan vara ett tufft lås att inleda med för er som vill gå kortare. Plockar även med betrodde duon Matilda Cash och Del Ray Pellini, samt skrällen Power Vacation från stall PU på denna lapp. 5 streck totalt i inledningen!

Avdelning 2:

Medelhög klass och medeldistans. Jättefavorit i Vae Victis Club med firma Redén/Kihlström och jag stämmer in i kören som håller denna högt. Spel mot öppet mål och galopp eller sjukdom emot är min känsla. SPIK!


Avdelning 3:

Medeldistans och 3-åriga ston i låg klass. Många av de startande här som inte vunnit ett lopp än, och känslan är att det absolut kan skrälla här. Jag har dock mest tro på favorittrion som sticker ut på strecken. Förutom dessa tre så plockar jag även med två skrällbud som mycket väl kan ta första viktorian här. 5 streck totalt på lappen!


Avdelning 4:

Låg klass, lång distans och ett tillägg. Ruggigt öppet lopp där jag inte riktigt vågar gå fullt ut på favoriten här med Örjan upp på Svante-tränat. Jag streckar faktiskt hela fältet här i hopp om att vi kan fälla favoriten och gör vi det så kan nästan vem som helst vinna här. ALLA!


Avdelning 5:

Fördel ston över medeldistans för medelklass. Jättefavorit i Rackham och Christoffer Eriksson från perfekt utgångsläge och jag tror på favoritvinst här. Endast 8 hästar till start ökar också chanserna till favoritvinst. Vi sparar strecken till andra lopp. SPIK!


Avdelning 6:

Lång distans för medelklass. Inte helt lättlöst lopp, men jag drar en rövare här och spikar Young King till strax under 15% i skrivande stund. Visst spår 10 över lång distans är inte smaskigaste utgångsläget, men just Young King går bra bakifrån och är stark. Jag tycker det är flera frågetecken på värsta motbuden, så jag chansar. SPIK!


Avdelning 7:

Medeldistans för låg klass och ett tillägg. 13 hästar i loppet, men jag tror ändå det står mellan de 4 mest betrodda. Toköppet bakom dessa och vinner inte någon av de 4 som sticker ut på strecken så behöver man nog måla på rejält för att känna sig trygg. Jag håller de Danska ekipagen högst av de 4 strecken på lappen! 

Avdelning 8:

Omgången avslutas med det sportsligt bästa loppet i min mening. Stolopp över medeldistans med flera fina hästar till start. Jag väljer att strecka lite mer än halva fältet då jag tycker det är jämnt skägg bland dessa och då vissa av dom som jag håller lite högre har dragit sämre lägen. 6 streck på lappen i avslutningen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips