V86 Jägersro/Solvalla - 15 Maj 2019 » 15 maj | Jonas - Travstugan.se
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Jägersro/Solvalla - 15 Maj 2019

V86 Jägersro/Solvalla - 15 Maj 2019

V86 och en klurig kväll framför oss, häng på!
Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Avdelning 1:
Omgången inleds på Jägersro och det är kort distans och låg klass. Favorit just nu är Johan Untersteiner med Sandsjöns Enzo. Jag tycker det är helt rätt baserat på senaste insatser och procenten lockar mig faktiskt trots favorit till att spika direkt i inledningen. På denna lappen inleder vi alltså med spik. SPIK!

Avdelning 2:
Ston och medelklass över lång distans. Normalt sett skrällhämmande ju högre klass och längre distans vi har, men här tycker jag det finns potential till skräll i ett jämt lopp. Svårt att sätta någon först, men kanske är det äntligen dags för Thelma som förmodligen flyger lågt över upploppet. Totalt hela 9 streck!

Avdelning 3:
Lärlingslopp med ston över kort distans. Potentiellt skrällopp är det initialt jag läser mig till propositionen. Jättefavorit från Lugauers stall och från toppläge. Potentiell spik i omgången, men jag vill försöka fälla denna då skrällchansen ändå är hög här. Alicia Bore är värst emot, men finns fler bakom med chans. Totalt 6 streck.


Avdelning 4:

Låg klass och kort distans. En typisk skrällproposition på Solvallas ovaler. Favorit Twice Kronos med Uffe, och det är en av flera här med chans. Jag tycker att Alone är intressant idag med barfota runt om anmält och Örjan tycker jag har fin chans från toppläge här. Jämt bakom dessa, och vi har totalt 5 streck på lappen.

Avdelning 5:
Medeldistans och dubbla tillägg. Stor favorit i Alonso Caesar med Sjunnesson. Kapacitet finns och jag väljer att spika på denna lapp. SPIK!!

Avdelning 6:
Kort distans med tillägg och voltstart för låg klass. Ytterligare en skrällproposition som är svår att hitta en bra spik i. Golden Road och After Knight tror jag har mycket högre chans än procenten visar (2%). Totalt 4 streck, men ni som har råd rekommenderar jag att måla på.

Avdelning 7:
Stayerlopp med dubbla tillägg. Favorit just nu och knapp sådan är Partizan Face som står på fördelaktiga dubbla tillägget. Jag låser detta loppet med Partizan och Prosperous där jag tror någon av dessa vinner och hinner ikapp hästarna på främre volterna. LÅS!

Avdelning 8:
Avslutningsvis har vi ett lopp över kort distans och medelklass på ekipagen. New Steel med Sjöström blir favorit här från fördelaktiga spår 5, och Counterfeightr med Lennartsson andrahandsfavorit från andra fördelaktiga spår 4 (statistiskt). Jag vill ha med bägge på lappen inklusive två roliga skrällar i Pablo Andover som jag har ett gott öga till samt Radagast som är nedsstruken till ett bättre spår statistiskt över kort distans och denna kan flyga lågt. 4 streck totalt i avslutningen. 

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips