V86 Jägersro/Solvalla - 15 April 2020 » 15 apr. | Jonas -…
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Jägersro/Solvalla - 15 April 2020

V86 Jägersro/Solvalla - 15 April 2020

Världens bästa streckspel V86 på Jägersro/Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds på Jägersro med ett stayerlopp och dubbla tillägg. Jag var länge inne på att spika direkt på favoriten som gör årsdebut Ferrari Sisu som jag tror kan ha lekstuga här om inte galoppskorna är på. Men det är trots allt lite om och men med årsdebut så jag garderar med två streck emot i Onceforall Face och Quite E.Wood. Den senare kommer leda loppet och bli avlöst av favoriten om den fortfarande står på benen och har formen. LÅS!

Avdelning 2:

Ston, medellåg klass och kort distans. Jag tar fram hammaren här och spika favoriten Pastorns Lady med perfekta förutsättningar här och har stökat av årsdebuten. Kör hela vägen Torbjörn! SPIK!

Avdelning 3:

Ston, medelklass och kort distans. Liknande som loppet innan och jag hamrar in nästa spik på ett ekipage till med perfekta förutsättningar. Galopp eller sjukdom emot favoriten. SPIK!


Avdelning 4:

Låg klass och medeldistans. Lurigare lopp där det är flera med jämnbördiga chanser. Jag tar med hela 7 streck på denna lapp och väljer att lyfta bakspårsduon Goodwill Pellini och Lennart Sjöhammar som jag tycker är bästa hästarna till start här och inte borta trots lägena. 7 streck totalt på lappen!


Avdelning 5:

Kort distans och medelklass. Ytterligare ett mer öppet lopp där vi streckar på. Randemar R.D. har goda chanser att spåra runt om förutsatt att man tar sig till spets. Jag är lite kluven här och känner det kan bli körning direkt. Tycker Adrians hästar sett riktigt fina ut på slutet och lyfter Ganyboy som främsta luringen i loppet. Totalt 6 streck på lappen!


Avdelning 6:

Stayerdistans och dubbla tillägg. Öppet stayerlopp där jag streckar på. Ontrack He's Black tyckte jag gjorde det bra i förra loppet och blir spännande att se här med täta starter. Athos Race ska givetvis ses med goda chanser också från statistikgynnade volten. Ett koppel med hästar som har chans här och jag streckar totalt 8 hästar på lappen!


Avdelning 7:

Fördel ston, hög klass och medeldistans. Jag spikar just ett sto här och jag hoppas och tror det är påställt på favoriten Madelen L.T.C. då det i min värld helt klart är bästa hästen i loppet, dock trodde jag inte man skulle dra iväg så på strecken. Hur som helst så väljer jag att chansspika favoriten här i årsdebuten. SPIK!


Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett medeldistanslopp som är otroligt jämnt. Harley D.E. är storfavorit och kommer från goda insatser. Bakspårshästarna tycker jag är intressanta här och skulle inte bli förvånad om vinnaren finns där. Avslutar omgången med hela 9 streck på lappen. 

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Dags för en rafflande V64-omgång från Danmark och den bildsköna galoppbanan Klampenborg, samt en miljon extra att spela om i jackpot. Flera ... Läs travtips

Ingen Grand Slam 75 den här söndagen utan istället är det extra-V75. Dannero står som värd och de yngre kallbloden springer om fina pengar! Andel i ... Läs travtips

Vi har extra V75 från Dannero idag. Igår var vi fint med efter tre avdelningar men sen ville det sig inte riktigt. Ny dag, nya tag och chans till ... Läs travtips