V86 Jägersro/Solvalla - 11 September 2019
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Jägersro/Solvalla - 11 September 2019

V86 Jägersro/Solvalla - 11 September 2019

Världens bästa streckspel V86 på Jägersro/Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds på Jägersro med ett supersprintlopp över 1140m och det är inte alltid så lättspådda lopp. Jag tror dock att M.T.Insider har möjlighet för spets här och ska slås från den positionen. 1140 är optimal distans för den här hästen som normalt annars brukar gå ut stenhårt med Olle och sen inte riktigt hålla över längre distanser. Jag litar dock inte fullt ut på denne så jag tar med 3 streck till på lappen.

Avdelning 2:

Fördel ston över lång distans i låg klass. Ett favorit eller skrällopp i min spåkula och jag har våndats länge angående att spika Danilo Brick, men till slut bestämde jag mig för detta då jag tror och hoppas att galoppsviten avslutas här och då är det inte många motbud som jag ser har möjlighet att rå på favoriten från optimalt läge. Om jag inte spikat hade jag behövt många om än inte riktigt hela fältet. SPIK!!

Avdelning 3:

Låg klass och kort distans. Kan vara ett av kvällens tänkbara skrällopp. Cassiopeia har inte optimalt läge, men jag tycker det är dags för första vinsten på blågul bana snart. Kanske blir det ikväll. Favoritduon Taiga Woodland och Get Ready On Tour ska med på lappen sen tar jag med 3 smällkarameller jag har feeling för. Totalt 6 streck.


Avdelning 4:

Amatörlopp, kort distans och medellåg klass. Favorit, och stor sådan, är Victory Topline och jag tycker det är rätt från perfekt läge. Det enda emot ikväll är egentligen kusken som inte stoltserar med allt för många segrar innanför västen ikväll, men Patrick är långt ifrån en sämre kusk. Jag väljer att köra min andra spik på ytterligare Nurmos-tränat. SPIK!!


Avdelning 5:

Stolopp för medellåg klass över lång distans. Har plockat ut 4 streck som jag tror extra på här, två troliga och två roliga. Favoritduon Cash Flow och Ilydia Boko har störst chans, men jag vill även ha med två roliga karamellen som står perfekt inne i denna proposition, Procalate och Frances Yoda som kan överraska om favoritduon inte har sin bästa dag. 

Avdelning 6:

Ston i medelklass över medeldistans. Knapp favorit just nu I'm Sailing ska med på kapacitet, Divine har form, Indiana Boko borde knäppa första årssegern snart och Salmelas Carisma Sisu har jag respekt för från bra läge. Totalt 4 streck.

Avdelning 7:

Fördel ston i medelhög klass över medeldistans. Marcello Wibb är stor favorit på strecken och ska givetvis med på lappen. Jag tar även med Infinitus med Lövgren till smaskig procent och inte borta alls, mitt tredje och sista streck till Jeppes Baxo Epice som jag tror har kapacitet att överraska. LÅS!!

Avdelning 8:

Sista loppet är det 4-åringar som gör upp i låg klass över medeldistans och här tror jag också på skräll. Tar med hela 7 ekipage på lappen och Manuzio Hanover blir mitt drag här om jag ska nämna någon. Ruggigt öppet lopp som avslutar omgången. 

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips