• Hem
  • V86 Jägersro/Bergsåker - 26 Maj 2021

V86 Jägersro/Bergsåker - 26 Maj 2021

Världens bästa streckspel V86 på Jägersro/Bergsåker, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

En omgång som inleds på Jägersro med ett medeldistanslopp för hästar i medelhög klass och fördel ston. Inget sto som gynnas av pengar i detta lopp för övrigt. Favorit är Racing Ribb med Adrian, och det ser minst sagt upplagt ut för favoritviktoria i inledningen. Perfekt läge, bra spetsmöjligheter, form, ja, en bra spik denna omgång känner jag. Kommer favoriten bort så kan det bli en smäll direkt som vinner då jag inte är övertygad om att andra- och tredjehandsfavoriterna är såpass mycket bättre än övriga som strecken ger sken av. SPIK!

Avdelning 2:

Medeldistans och ett tillägg. Favorit är Coin Perdu med firma Båth/Adielsson, och det kan jag tycka är rätt. Jag tycker dock inte det är ett lika bra spikförslag som i inledningen till exempel, så jag vill gardera med de främsta motbuden (även streckmässigt) som är Esprit Sisu och Zinco Jet. Det finns på kartan ändå att den sistnämnde kan hålla undan från spets, men jag tror att de tidigare två kommer ikapp. Vi låser andra loppet, och jag ser inga andra vinnarkandidater här. LÅS!


Avdelning 3:

Kort distans och medelklass. Halvöppet lopp där Zlatan Knick är favorit, och relativt stor sådan. Absolut ska man räknas i loppet, men procenten är lite skev med tanke på insatserna på slutet kan jag tycka. Grandfather Bill och Quite Special drog spårlotterna, och det ska man ha respekt för. Tar även med två kantbollar i Victory Lee och Cash Valley, även om chanserna är lägre än nämnda trio, vilket jag tycker speglar sig rättvist på strecken. 5 streck på lappen!


Avdelning 4:

Kort distans och låg klass. Svårt lopp där jag från början tog alla streck på lappen, men var tvungen att skära ner då strecken är behövliga längre fram i omgången också. Jag går på favorittrion på strecken, samt en fjärde som är kantboll och kommer med form. Är inte främmande för en smäll här, men det kan även visa sig att favoriten, Albacete, som startar från bra läge för övrigt, bara visar sig vara bäst här. Lite väl vågat spikförslag i min bok, men det kan som sagt visa sig vara så att den vinner ohotat om man står på benen. 4 streck på lappen!


Avdelning 5:

Ston över medeldistans och ett tillägg. Favorit är Lady Beluga från stall Lövgren, och man kommer med ett imponerande facit och rycker bakskorna idag. Bästa spårlottningen, och tror jag det är galopp eller sjukdom emot för Jocke om han (och övriga fältet) kommer iväg direkt. Bakom är det vidöppet och streckkrävande. SPIK!


Avdelning 6:

Kort distans, ston och låg klass. Global At Work blir stor favorit och är inte så mycket att säga om favoritskapet, bra läge och stallform. Procenten kan vi inte göra något åt. Jag tror att detta lopp går till stall Wäjersten och väljer att låsa loppet med Bowling El Mar som kan komma in i loppet om favoriten kommer bort. Spår 11 behöver inte vara helt fel för denna, och är ett underskattat spår över korta häcken generellt. LÅS!


Avdelning 7:

Klass 1 över medeldistans. Öppet och streckkrävande som jag beskrev i avdelning 4. Här tror jag det kan bli en överraskning som segrar och målar på en hel del. Många utländska hästar med här, 5 för att vara mer exakt, och det är svårt att sätta in alla i loppet här så jag vågar inte plocka bort någon av dom. Plockar även med en trio av de Svenska ekipagen och streckar på med hela 8 streck här! 

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett långdistanslopp för medelklass och spårtrappa. Favorit är Gooner med Wäjersten, och det tycker jag är rätt favorit och läget är inte helt fel. Ett möjligt spikförslag i omgången helt klart. Jag väljer att plockar på några fel då jag tycker det finns spelvärda motbud. Young King är det främsta och mest intressanta motbud här trots läget, vagnbyte och skoryck kan såklart slå åt olika håll, men det är spännande! Special Major tycker jag är en rolig kantboll, med betoning på kantboll. Haapakangas har överraskat med flera ekipage i år, och denna vann över långa distansen för två starter sen, och spår 9 brukar ge bra resor över lång distans. Omgångens smällkaramell! Totalt 6 streck på lappen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips