V86 Jägersro/Solvalla - 30 Januari 2019 » 30 jan. | Jonas -…
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Jägersro/Solvalla - 30 Januari 2019

V86 Jägersro/Solvalla - 30 Januari 2019

Tuggat taggtråd till frukost inför kvällens omgång, nu måste det vara vår tur!
Ja det har varit en period där jag önskat mer och känslan har varit riktigt god, men turen har absolut inte varit där. När båda delarna harmonerar så ger det oftast utdelning, men när någon del faller så går det sällan.

Går mycket på första känslan ikväll på mitt system JONAS – V86 och hoppas den är rätt ute, liksom turen.

Vill ni hänga på med en eller fler andelar kan ni göra det HÄR

Obs! Tankar nedan är grunden till mitt system JONAS – V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Avdelning 1:
Vi inleder kvällens omgång på Jägersro med ett medeldistanslopp för ekipage i medelhög klass och fördel ston. Favorit är Partizan Face från byngligt nionde spår. Det behöver dock inte vara så illa när fältet inte är fyllt med 9 ekipage till start. Spikförslag. Jag gör ett försök att fälla och tar med

Avdelning 2:
Inledande loppet för Solvallas del av V86 har vi ett medeldistanslopp för hästar i låg klass. Stor favorit just nu Quite Right och favoritskapet kanske är rätt, men procenten är alldeles för högt i ett mycket jämt lopp. Här gör vi ett försök att jobba in en skräll och målar på. Totalt 10 streck.

Avdelning 3: Långlopp för medelklass på ekipage och även här fördel ston. Allt vanligare att vi får se den här lopptypen med fördel ston i varierande klasser och distanser. Favorit just nu Alonso Caesar med Ecce. Jag tror Ecce vinner detta lopp i ett spets och slut scenario där man förhoppningsvis inte behöver ödsla så mycket energi i startögonblicket. SPIK!

Avdelning 4:
Volstart för ston i låg klass och kort distans. Här kommer omgångens skrällopp nr. 1 i mina ögon och jag streckar samtliga 11 (en struken i nuläget) ekipage. Ska jag nämna några för att gå kortare är det nr. 4, 8, 7, 6, 2 i den ordningen.

Avdelning 5:
Kort distans fördel ston för låg klass. Lövgren upp på en Lugauerhäst i Bonny Boy som favorit just nu. Det är jämnstreckat i detta fält och jag väljer att strecka lite mer än halva fältet med rank 9, 10, 5, 3, 11, 4, 6, 7, 2 i nämnd ordning.

Avdelning 6:
Lång distans med tillägg. Favorit modell större är Einstein Sisu med Ohlsson/Salmela. Jag går på första tanken och funderar inte mer än så. Min tro är att Ohlsson fixar detta alla vägar och väljer att spika. SPIK!

Avdelning 7:
Medeldistans och låg klass. Ännu en större favorit i Digital Data med Sjunnesson som jag tror har bra chans även denna gång. Det är ett relativt jämnt lopp sett till hur poängen ser ut och jag blir inte förvånad om nån på nedre halvan tar hem detta. Totalt 5 streck.

Avdelning 8:
Avslutningsvis får vi se ett stolopp över kort distans för medelklass på hästarna. Favorit just nu är Beautiful Bacardi med Goop som dragit vinstlotten spårmässigt. Bra chans. Jag väljer att dubbla med Örjan och Chapter N.Deo som kan flyga lågt från ett annat statistiskt bra spår på korta häcken och Solvalla. Vi avslutar omgången med ett tvåhästarslås.

Vill ni hänga på med en eller fler andelar kan ni göra det HÄR

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar i mina system ikväll! Önskar allesammans stort lycka till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är mycket fin klass från Bergsåker denna torsdag kväll. Tidigare hemmatränaren hoppas jag visar musklerna direkt i V64-1!Muscle Hustle ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips