V86 Jägersro/Solvalla - 2 Januari 2019 » 2 jan. | Jonas -…
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Jägersro/Solvalla - 2 Januari 2019

V86 Jägersro/Solvalla - 2 Januari 2019

Nytt år och nya möjligheter, jackpot-kryddad omgång idag dessutom!
Fjolåret summeras ok, men hade önskat lite mer från egen sida. Totalt sett för Travstugan så tycker jag vi levererat riktigt bra och omgångar som gått lite sämre för en del har andra klivit fram och vice versa, så det har summa sumarum varit en stabil insats från oss alla tycker jag!

Det nya spelåret inleds med världens bästa streckspel V86 och omgången är kryddad med Jackpot, och luriga lopp, Häng på!!

Vill du köpa andelar i mina system kan du göra det HÄR

OBS! Tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mina andra system SISTA MINUTEN och VÄRMLANDSKARAMELLEN!

Avdelning 1:
Inte fullt fällt och kort distans i denna proposition för lite högre klass och fördel ston. Storfavorit blir Dizzy River och i min bok ska denna vinna alla vägar. Jag spikar direkt i inledningen, SPIK!

Avdelning 2:
Inledande V86-loppet på Solvalla bjuds på medelklass och medeldistans med spårtrappa, och även här inte fullt fällt. Dardanos blir favorit och trots högre klass emot denna gång så är detta en chansspik i min bok. Jag tror denna kommer klättra i klasserna. Men det är frågan om det är lite tidigt än, så jag väljer att gardera på denna lapp med 3 andra som kapacitetsmässigt är huvudet högre än resten förutom redan nämnda häst. Totalt 4 streck.

Avdelning 3:
Medelklass och medeldistans, fördel ston och inte fullt fält återigen. När det är såna här omgångar som innehåller fler lopp som inte fyllts ut så hämmar det såklart utdelningsmöjligheterna, men i och med att det inte krävs många skrällar på V86 och i kombination med vad jag tycker om omgången så kan det bli bra utdelning ändå. Nog om det. Gento blir intressant i detta lopp trots läge, och fördel att det inte är fullt fält från läget. Christian Fiore visade vad han kan i måndags och är ett lyxstreck här, men möjligt miljonstreck. För att nämna 2 av 4 ekipage.

Avdelning 4:
Tilläggslopp för ston över medeldistans och vi har två som sticker ut på strecken, och det är rätt. Jag har haft svårt att bena ut och ta ställning för en av dessa, vilket man normalt sett bör när strecken ser ut som det gör. Men jag väljer att låsa på bägge favoriterna och tror att det håller. Ston har fördel bakifrån på tilläggslopp över medeldistans. Detta såg vi även i måndags i avdelning 6.

Avdelning 5:
Låg klass och medeldistans med fördel ston, och detta är ett svårt lopp att bena ut. Jag rekommenderar breda penseln för er som har råd. Vi har råd med 5 häst här och Nelli Madame kan vara miljonstrecket.

Avdelning 6:
Låg klass och voltstart. Här tror jag det kan smälla rejält i ett mycket jämt lopp. Jättefavorit är Pinewood man som startar från ett bökigt läge och jag tycker inte det är befogat med procenten. Real Masterpiece och U.Bergs Svante är andra- och tredjerankade på strecken just nu och dessa två håller jag högre än favoriten. Men som sagt, jag blir inte förvånad om det smäller rejält och väljer därför breda penseln och hela 9 streck!

Avdelning 7:
Medeldistans för lägre klass och fördel ston, och även här inte fulla fällt. Jag väljer att lyfta fram fyra hästar före favoriten, Darling Harbour, Alonso Caesar, Infinitus och Thriller N.P. Är man fräck kan man gå på dessa 4.

Avdelning 8:
Vi avslutar omgången med ett stolopp för lägsta klassen över medeldistans. Favorit just nu är Bella M.J. och kommer nog stå sig som favorit vid start. Jag tycker detta är rätt trots läge och firma Jansson/Sundberg är slagkraftiga och bra form på stallet. Jag väljer att spika. Spikar man inte är det helöppet och kräver breda penseln för att vara säker. SPIK!

Vill du köpa andelar i mina system kan du göra det HÄR

Hoppas ni vill vara med i mina system idag som är:
- VÄRMLANDSKARAMELLEN
- SISTA MINUTEN
- JONAS V86

Önskar alla en god fortsättning på nya året och stort lycka till!

/J


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips