• Hem
  • Jonas
  • V86 Jägersro/Solvalla - 10 Oktober 2018

V86 Jägersro/Solvalla - 10 Oktober 2018

Full pott på Sista Minuten i lördags och ikväll tar vi sikte på Express-omgång på Jägersro och Solvalla!
Ja det blev en inte allt för svårlöst omgång och låg utdelning tyvärr på lördagens V75-omgång där vi fick full pott och mer än insatsen tillbaka på systemet SISTA MINUTEN. Alltid kul med full pott oavsett utdelning som vi inte kan styra.

Ikväll är det Express-omgång och V86, vi går igenom omgången lite kort nedan!

Obs! Tankarna nedan är grunden till mitt system och kan komma att skilja från mina andra system "VÄRMLANDSKARAMELLEN" och "SISTA MINUTEN".

Avdelning 1:
Supersprintlopp på Jägersro där jag tycker 3 stycken höjer sig, men är öppet och vinnaren kan finnas utanför dessa 3, men jag inleder med ett lås.

Avdelning 2:
Motiverad favorit på första V86-loppet på Solvalla där vi får se ston i medelklass. Lite byngligt spår och balansändringar till det negativa gör att jag blir sugen att fälla. Lindas Girl och Must Have är inga duvungar och jag tycker dessa inte alls är borta i sammanhanget. Hittat några lågprocentare på detta som fullbordar lappen med totalt 6 streck.

Avdelning 3:
En trio är streckad mer än de andra, och samma trio sticker ut och det står mellan dessa. Lås!

Avdelning 4:
Ett av de potentiella skrälloppen idag avgörs på Solvalla över kort distans och låg klass. Vi tar 10 streck och jobbar in skrällen!

Avdelning 5:
Stolopp över kort distans på Jägersro. Två PU-hästar är streckade lite mer och jag har svårt att sära på dessa så jag låser på två. 

Avdelning 6:
Tilläggslopp på Solvalla och vi hittar en Båth-häst som favorit. I och med 2 strykningar i loppet så är det 2 färre att runda och trots procent så hamrar vi in spiken här. SPIK!!

Avdelning 7:
Ett stayerlopp avslutar Jägersros inbladning i V86 och här hittar vi ytterligare ett tvåhästarslås i Toddler och Bandit Brick. Tror det blir en duell mellan dessa och ska bli riktigt spännande att se vem som går segrande ur den! Kan givetvis komma en tredje som vinner, men jag tror faktiskt inte alls på det scenariot!

Avdelning 8:
Klass 1-lopp avslutar omgången på Solvalla och vi avslutar med 4 streck. Auto Relight är spännande med tränare Melander bakom tömmarna och barfota runt om. Leader Brodde är streckvärd och Quick Crown är käftsmällen!

Om du vill hänga på med en eller fler andelar idag kan du köpa andel HÄR

Mina system för kvällen är:
- VÄRMLANDSKARAMELLEN
- SISTA MINUTEN
- JONAS V86

Hoppas ni vill hänga på ikväll och oavsett så önskar jag alla ett stort Lycka till ikväll!

/J

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 på "hemmaplan" och äntligen lite mera #norrlandstrav! Våren på g i södra delarna av landet, vintern försöker bita sig kvar i norr och snart är ... Läs travtips

V75 från Bergsåker den här lördagen. Stall Timo Nurmos kommer med flera segerchanser till omgången, men spikarna hittar jag på annat håll. V75-1 ... Läs travtips

Då var det dags för V75 igen, en omgång som återigen är klurig och jag tror det kan bli hög utdelning. Jag kommer gå emot de stora favoriterna och har ... Läs travtips