V86 Eskilstuna - 17 Juli 2019 » 17 juli | Jonas - Travstugan.se

V86 Eskilstuna - 17 Juli 2019

Sommarens fina travomgångar fortsätter på Eskilstuna och Sundbyholm, häng på!
Lite kort kring omgången i stort så har det inte varit några våldsamma utdelningar likt Visby förra veckan, men det är en del lågklassiga lopp, och stolopp i kombination, vilket gör att skrällklockorna ringer i mina öron iaf. Ett par lopp där det är klassblandning men det är inget ovanligt nu för tiden tycker jag. Tycker vi har en spännande omgång framför oss trots allt!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds med ett 5-åringslopp för högre klass och endast 5 hästar till start. Jag tror att Örjan inleder med vinst direkt med Who's Who, och litet fält gör det hela ännu mer lättlöst för Örjan. Letar ni mot förmodan utmanare på era egna system så är det Goop emot. Men som sagt så tror jag Who's Who vinner detta lopp ganska komfortabelt. SPIK!!

Avdelning 2:
3-åriga ston och låg klass över medeldistans. Kontio/Nurmos har Ghostintheshell till start och ser ut att bli favorit. Toppläge i denna proposition och kan vara ett potentiellt spikförslag när det är 50/50% chans från ett rent statistiskt perspektiv och insatsprocenten just nu är 39%. Jag vill dock försöka fälla denna då det som sagt i ingressen är skrällfeeling i stolopp och låg klass och treåringar. Dom här hästarna har inte gjort många starter och vi har 4 av hästarna som vunnit 50-100% av sina lopp. Säger inte mycket än, men det är iaf några fler vinnarskallar än en med i loppet och jag garderar på och tar totalt 6 streck på lappen. 

Avdelning 3:
Stolopp, medelklass, spårtrappa över medeldistans. Jag var länge inne på att spika favoriten Exciting Chip med Goop. Utlandstränade hästar med Svenska kuskar brukar bli underspelade, och spelfynd, men nu har spelarkåren hittat detta ekipage. Jag tror på god chans här då ytterspåren är ett plus i spårtrappor och hästen kommer i god form, och kusk likaså. MEN, jag kan inte släppa Darshana som jag hoppas så innerligt ska få spräcka segerprocenten 0%. Jepson upp och spår 11 kan vara medicinen denna afton. LÅS!


Avdelning 4:

Kort distans och hög klass. Förstahäst och favorit Ajlexes Cubano som kommer från en god insats och seger, och ska ha god spetschans även här tycker jag. Främsta motbuden Coktail Fortuna och Elian Web ska med på lappen, Attack Diablo hamnade precis utanför och lämnas således. Triolås!!

Avdelning 5:
Medelklass och kort distans. Två hästar sticker ut i min bok och det är Ferry Boko och Corroded, båda har dragit vinstlotterna spårmässigt. Jag nöjer mig med dessa två. LÅS!!

Avdelning 6:
Stolopp, spårtrappa, medelhög klass över medeldistans. Visa As är favorit och det är inte mycket att säga om, men jag köper inte riktigt fullt ut detta då det finns flera fina motbud. Jag tar med totalt 6 streck på lappen och hoppas vi kan fälla favoriten. Nämner ingen speciell då jag tycker de har jämnbördig chans.

Avdelning 7:
Klass 1 över lång distans. Marrakesh 40%-favorit från bricka 10 och årsdebut. Syn på den. Zanzibar Wise As och Mago är mina två förstastreck och ett chanslås för den vågade. 7 streck får plats på vår kupong totalt och Tsar Brodde och Enjoy Day måste vara helt felstreckade på 3-4%.

Avdelning 8:
4-åringslopp över lång distans och hög klass. Brukar vara heltäckt med 1-3 rank, och favoritfrekvensen här är otroligt hög. Hade det inte varit för att Inti Boko har årsdebut så hade jag spikat om jag visste att formen var där. Nu vet jag att Nurmos inte ställer ut om det är skit i denna typ av lopp, men iaf. Jag låser på en trio i avslutningen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Vanligtvis när det gäller V64 från Halmstad så är där alltid en eller två hästar man tryggt kan luta sig mot. Den här måndag kvällen är dock ... Läs travtips

Av stallets två hästar i loppet har Peter Untersteiner valt 10 Explosive Rain. Intressant ikväll!I lopp 5 på Halmstad ikväll ser vi flera ... Läs travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips