V86 Bollnäs - 7 Augusti 2019 » 7 aug. | Jonas - Travstugan.se

V86 Bollnäs - 7 Augusti 2019

Världens bästa streckspel V86 på Bollnäs och jag hoppas ha löst rebusen, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds med ett lopp över stayerdistans och autostart för medelklass. En kvartett sticker ut på strecken såhär dagen innan start, och jag tar med dessa på kupongen. Actual Star och Young Da Vici går bra på distansen, Zinco Jet kommer med ettan längst ner i raden, och Global Unlimited tror jag kommer få en bra resa här. 

Avdelning 2:
3-åringar i låg klass över medeldistans. Victory Highness just nu nära 40% från spår 8 tycker jag är lite skevt. Jag tror det kan smälla här faktiskt och väljer hela 7 ekipage på lappen. Massaj Käll har vingelläge, men jag tror den kan överaska alla med rätt resa. Öppet lopp!

Avdelning 3:
4-åriga kallblod över kort distans. Endast 6 ekipage till start, och straffspark för Nordsjö Odin. Vinner alla vägar tror jag. SPIK!!


Avdelning 4:

Stolopp, spårtrappa, låg klass och medeldistans. Omgångens andra skrällopp i min spåkula och här håller jag fram 4 skrällar som är roliga. Två bakspårshästar som kan runda fältet i You Only Live Once och Melizza. Sen två statistikstreck i Ailihphilia och Caipirinha Razz (en riktig törstsläckare i sommarvärmen låter det som) som bägge har smaskig procent (4%) just nu. Totalt 9 streck.

Avdelning 5:
Kallblodslopp för ston i ålder 3-5 år men det dök inte upp några 3-åringar så det är endast 4- och 5-åringar till start. Ganska öppet lopp där man mycket väl kan måla på för att gå på skräll. Jag har valt en kvartett där främst 2 sticker ut, Thess Vilja och Klack Nova, men jag väljer att ta med Alfa Betty och Jeksa som är Norska ekipage, och dessa blir oftast understreckade då de dyker upp i Sverige. 

Avdelning 6:
4-åringslopp över medeldistans för medellåg klass. Två ekipage drar iväg på strecken i Global Well Off och Adi Gallia. Två ston väljer alltså spelarkåren här, och det är inte helt fel med tanke på motståndet tycker jag. Men jag väljer att låsa med en tredje och det är Arras Cando som förvisso presterat bäst över korta häcken på det senaste, men jag misstänker att Båth har denna i ordning och vill se Arras i finalen i Oktober. LÅS!!

Avdelning 7:
Klass 2 lopp över lång distans. Favoriten i nuläget, Nyhet från stall Bergh tror jag mycket på här. Ettan längst ner i raden och Erik upp från bra läge. Främsta motståndare är Kalashnikov med dokumenterad form, samt Ninepoints Lover med läget och gillar distansen. LÅS!!

Avdelning 8:
Kallblod över korta häcken och hög klass. Hur bra var inte favoriten Pydin sist? Jag tror på en repris här och att formen håller i sig fortfarande, då ser jag inte någon i startlistan som kan ta ner Pydin från perfekta spår 4. Vi avslutar med spik!!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Vanligtvis när det gäller V64 från Halmstad så är där alltid en eller två hästar man tryggt kan luta sig mot. Den här måndag kvällen är dock ... Läs travtips

Av stallets två hästar i loppet har Peter Untersteiner valt 10 Explosive Rain. Intressant ikväll!I lopp 5 på Halmstad ikväll ser vi flera ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips