V86 Bollnäs - 3 Juni 2020 » 3 juni | Jonas Sohlin - Travstugan.se

V86 Bollnäs - 3 Juni 2020

Världens bästa streckspel V86 på Bollnäs, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds på Bollnäs med ett 4-åringslopp för låg klass. Favorit är Easy Cash som fortfarande letar efter första årsvinsten. Den kan komma här från perfekt läge, men jag väljer att gardera med tre motbud som jag tycker har bra möjligheter direkt i inledningen också. 4 streck totalt på lappen!

Avdelning 2:

Kallblod, ston, medeldistans och tillägg. Ganska öppet och jämnt lopp där jag streckar på. Järvsö Majlis och Grude Bambi rankar jag högst liksom dom flesta, men jag ser det inte som omöjligt att vinnaren finns bakom dessa. 6 streck totalt på lappen!

Avdelning 3:

Ston i medellåg klass över medeldistans. Öppet lopp även här, Gloria Victis är nedstruken till mycket bättre spår och förutsättningar nu. En potentiell chansspik i omgången och just nu tredjerankad på strecken. Öppet och jämt lopp som sagt, och jag tar med hela 7 streck på lappen!


Avdelning 4:

Kallblod i medelhög klass över kort distans. När jag såg listan hade jag 4 streck i tankarna, men var tvungen att reducera för att få med streck i övriga lopp där jag känner det behövs. Jag fastnade till slut för Månlykke A.M. som sett lysande ut, och trots bricka 9 så är jag inte orolig att Melander får det jobbigt när det rör sig om kort distans. Gott Klirr är min andrahäst och står perfekt inne i loppet, men jag tror Månlykke är huvudet högre. SPIK!


Avdelning 5:

Stayerlopp och dubbla tillägg. Ytterligare ett svårt och relativt jämnt lopp. Showtimejackflower står nästan på kronan perfekt inne i loppet och kan rinna undan till slut. Normalt sett går jag alltid på hästarna på dubbla tillägg då de är statistiskt gynnade och gör så även här i Lövdala Principito och Survival Kit. Garderar på med några till som jag tycker är intressanta. Totalt 6 streck på lappen!


Avdelning 6:

Kallblod och kort distans. Här går jag på storfavoriten Grisle Odin G.L. som jag tycker är omgångens bästa spik trots procenten. Visst risken finns att bli fastlåst, men jag tror Tom Erik Solberg löser detta ändå. SPIK!


Avdelning 7:

3-åringar, medeldistans och ett tillägg. Otroligt öppet lopp och här garderar jag på för allt vad systembudgeten tillåter. Jag tar med hela 9 streck på lappen och nämner inte någon över de andra här.


Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett kortdistanslopp för medellåg klass. Fighter Mearas är favorit från toppläge och jag väljer faktiskt att spika emot här då jag tror mycket på Charlock Wiking som Magnus har rejält i ordning. Jag tror på spets och slut här. SPIK!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips