• Hem
  • V86 Boden - 28 Juli 2021

V86 Boden - 28 Juli 2021

Världens bästa streckspel V86 på Boden, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

En omgång som inleds på Boden med ett stayerlopp där jag sedvanligt tror mest på statistiskt lägesgynnade ekipage från dubbelt tillägg. Denna gång tycker jag att det är mycket som talar för att favoriten Leave Your Sox On med Ulf är en sund favorit och vettigt spikförslag. Ej fullt fällt, står bra inne i loppet och jag tror denna rundar allt och är först över mållinjen. SPIK!

Avdelning 2:

Spårtrappa över medeldistans för medelklass. Inte helt lättlöst lopp där jag målar på med några streck. Anthem är knapp favorit i ett jämnspelat lopp och denna kan vara en riktig chansspik i omgången om man vill gå kort här. 13:e spår är inte tokigt i spårtrappor och hästen har gått bra på slutet. Jag målar dock på med 5 motbud på denna lapp, och totalt 6 streck på lappen!


Avdelning 3:

Kallblodslopp över medeldistans och här sticker duon Don Viking och Tangen Haap ut, och jag har svårt att sära på dessa för dagen och tror samtidigt att någon av dessa är först över mållinjen så jag väljer att låsa mig ur detta lopp på favoritduon. LÅS!


Avdelning 4:

4-åringslopp över medeldistans. Fifty Cent Piece blir riktigt stor favorit här, och visst är det läge för vinst här igen. Jag tycker dock det finns några motbud som blir orättvist lågt streckade å andra sidan, vilket gör att jag försöker fälla storfavoriten. Kan bli dumstrut, vi får se. Totalt 4 streck på lappen!


Avdelning 5:

Medeldistans och låg klass. Svårt och streckkrävande lopp där jag tror vi kan få se en smäll. Jag tar med hela 8 ekipage här på lappen. Gurra Palema blir knapp favorit från bricka 10 och det kan såklart gå vägen, men jag ogillar att spika från bakspår i låg klass och jämnt lopp. Totalt 8 streck!


Avdelning 6:

3-åringslopp över medeldistans. Kavatosåfin var jag inne på att spika ett tag, men bricka 8, och 3-åringar är inte vinstrikaste kombinationen så jag försöker fälla favoriten. Wäjerstens Bowling De Luxe tycker jag är intressant idag trots bricka 11. I övrigt streckar jag spårlottsvinnare. Totalt 5 streck på lappen!


Avdelning 7:

Hög klass och medeldistans. Här tycker jag en trio sticker ut och låser loppet på dessa. Selmer I.H. kanske är den som står bäst till här och får tipsnicken, men jag vågar inte ta bort Mindyourvalue W.F. och Makethemark. LÅS!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett Bronsdivisionslopp över medeldistans. Segerstaplaren Swagger blir favorit och det är inget snack om att favoritlotten ska ligga på Swagger. Bricka 9 är inte det bästa läget, men jag tror ändå man knäpper alla här och vinner. SPIK!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen