• Hem
  • V86 Bjerke/Solvalla - 13 Oktober 2021

V86 Bjerke/Solvalla - 13 Oktober 2021

Världens bästa streckspel V86 på Bjerke och Solvalla, häng på! Korta tankar till omgången idag!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

En omgång som inleds på Bjerke med medelklass över medeldistans. Här tror jag favoriten Hulken Sisu har fina chanser från bra läge med Frode. Vill man gardera är det främst Global Undefeded emot, som strecken även ligger just nu. Jag håller med kollektivet! SPIK!

Avdelning 2:

Kort distans och medelhög klass. Lite svårare att lösa, men jag streckar en handfull med chans. Racing Ribb blir stor favorit, och jag köper att man har chans, men inte procenten just nu. Jag försöker fälla denna och tror mycket på The Bald Eagle, som hade varit en chansspik vid ett bättre spår. Men jag tycker ändå man ska räknas här. Totalt 6 streck på lappen!


Avdelning 3:

Låg klass och lång distans. Här går jag återigen på en favorit på Norska banan. Force De Flandre tror jag är huvudet högre än resten här och får mitt singelstreck från toppläge och form. Öppet och streckkrävande bakom. SPIK!


Avdelning 4:

Låg klass och medeldistans. Ytterligare en spik från bricka 4 hittar vi här och denna gång med Banana Joe och Klaus Kern. Att hästen radar upp andraplatser oroar såklart en del, men jag väljer att tro på vinst här ändå. Vincent C.D. är förstastreck för mig bakom favoriten. Men för att vara "helt trygg" behövs nog en 4-5 streck. SPIK!


Avdelning 5:

Låg klass och medeldistans. Svårsiat lopp där jag målar på en del. The Normal One blir favorit, men jag vill nästan höja Jaipur B.R. före på form och läge. Krävs några fler här på lappen, och jag plockar totalt 6 streck!


Avdelning 6:

Ston i medelklass över lång distans. Här plockar jag på lite då jag tycker det är svårt. Circus är intressant från innerspår och ettan högst i raden, just nu 4%. Teton Sweet Lindy ska såklart tas på allvar även om läget är lite lurigare, just nu 18%. Vi plockar på totalt 8 streck på lappen!


Avdelning 7:

Ston i låg klass över kort distans. A Perfect Dutchess blir stor favorit och ska såklart räknas med chans. Vi gasar på med några fler på lappen och Fidanza och Callas ska absolut med här från bra lägen när vi försöker fälla favoriten. Totalt 4 streck på lappen!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett stolopp över medeldistans och ett tillägg. Öppen avslutning där vi har råd med 5 streck. Jag går på lägen och form här, och då får jag med de två med bäst lägen från första volten, och sen de främsta jag tycker på tillägg. Men kan komma storskräll i avslutningen med denna proposition absolut. Totalt 5 streck!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips