V86 Bjerke/Solvalla - 13 Januari 2020 » 13 jan. | Jonas -…
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Bjerke/Solvalla - 13 Januari 2020

V86 Bjerke/Solvalla - 13 Januari 2020

Världens bästa streckspel V86 på Bjerke/Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Svårtippad omgång i och med Bjerke som saxbana för dagen och man blir genast lite mer "naken" då man inte har lika bra koll på alla Norska ekipage/tränare/form osv. Men jag har försökt att göra läxan på bästa sätt ändå! Vi inleder på Bjerke med ett "sönderskjutet" (struket) lopp i låg klass över medeldistans, där jag går kort direkt på den stora favoriten Staro On The Rocks från Frode Hamres stall och Ethoca som nu har mer öppen gata med tanke på alla invändiga strykningar. Med tanke på rådande streckprocent så hade jag kunnat tänka mig att chansspika Ethoca på en mindre lapp. Men vi låser i inledningen på dessa två här på lappen. LÅS!

Avdelning 2:

Medeldistans, spårtrappa och medelklass. Lite större favorit här i Opalis med Erik upp och från formstall. Jag är lite orolig för galopperna i raden plus utgångsläget i kombination med det, det ska jag villigt erkänna, men jag tror och hoppas att Erik löser den biten och då är det helt klart hästen att slå i loppet. Halvöppet bakom, men jag går fullt ut på favoriten här. SPIK!


Avdelning 3:

Kallblodslopp för medelhög klass och medeldistans. Svårlöst lopp där jag vill streck på en del. Frier Birk får mitt förstastreck då man kommer med form här och utgångsläget är väl självklart lite minus, men det är ett litet fält så jag ser det inte som jätteminus. Jag tycker det är flera intressanta i detta lopp sett till streckprocent och spelvärde så jag väljer att strecka på med hela 6 streck på lappen och försöker jobba in en av skrällarna här!


Avdelning 4:

Medeldistans, ungdomar och låg klass. Favoriten Power Blaster bör ha goda chanser här om Andreas prickar starten och sitter i spets. Jag vill dock dubbla lappen med Oliver Hall som jag tycker är en luring här och Jonas har inlett året fint med sina uppsittningar. Vill man strecka på är det i första hand Genie Am och Loveyouecus jag hade plockat med. Men vi kör på två streck här på lappen, LÅS!


Avdelning 5:

Medeldistans och medelklass. Öppet lopp här och flera okända för mig. Jag väljer därför att streck på en del. Diffus form på flera håll här och jag tycker Dream Builder måste ha ett tidigt streck här med duktige Eirik Höitomt. Kommer med vinst i ryggen och har form. Vi målar på med totalt 6 streck på lappen i detta niohästarslopp!


Avdelning 6:

Spårtrappa, medelklass och medeldistans. Stor favorit i Global Winner med Mika upp och jag väljer att köpa det faktiskt. Nurmos hästar har inlett året övertygande och läget är bra. Värst emot favoriten är såklart Digital Class som sticker ut från övriga där bakom på strecken också, men jag tycker att det är mer värt att spika favoriten än att låsa på dessa två. SPIK!


Avdelning 7:

Kort distans och medelklass. Lurigt lopp med flera okända för mig även här. Jag väljer att köpa detta loppet i tro om att det mycket väl kan smälla här. Tycker favoriten Brage Hindö och andrahandsfavoriten Bianca Sisa ska synas här och väljer ALLA!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett långdistanslopp över lång distans låg klass. Solvallas öppnaste lopp för omgången tycker jag där det är ett blekt startfält med många "icke-vinnare". Vavin Love har jag sett blir sågad lite här och där, men jag rankar upp den med ettan högst upp i raden. Cassius Ima har visat att distansen inte är några problem med vinsten i december. Kuskbytet på Raj's Oh Lord är plus och ska med tidigt på lappen också. Totalt 6 streck på lappen i avslutningen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Från Axevalla hämtar vi tisdagens V64-omgång och redan i inledningen ser vi Incredible Wine. Femåringen stoltserar med två raka segrar och ska ha god ... Läs travtips

V64 från Axevalla med det utslagsgivande långa upploppet som mäter hela 227 meter. Här behöver man inte sitta i den främre träffen vid upploppets ... Läs travtips

Mojito Day blir troligen svårslagen i lopp 5 på Axevalla ikväll. Boke Palema är tidig bakom och slutar topp 3!2 Boke Palema gör sin första start ... Läs travtips

Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ... Läs travtips

Jägersro och Solvalla står värdar för veckans V86 Jackpotomgång. En spännande omgång med enligt mig överspelade stora favoriter. Mina andelar ... Läs travtips

Det är dags för V86 igen och i denna omgång är det Solvalla och Jägersro som står som värda. En ganska knepig omgång på förhand, och som absolut kan ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips