• Hem
  • V86 Bergsåker/Solvalla - 8 September 2021

V86 Bergsåker/Solvalla - 8 September 2021

Världens bästa streckspel V86 på Bergsåker och Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

En omgång som inleds på Bergsåker med ett 4-åringslopp över kort distans. Jag ser detta som ett av omgångens skrällopp och väljer att måla på en del här. Jag tar med de som är spårgynnade och även de högst streckade som startar från lite sämre lägen. Jag väljer alltså att syna favoriten Weco här från sitt tiondespår även om hästen absolut har chans att vinna bakifrån också över korta häcken. Totalt 7 streck på lappen!

Avdelning 2:

Lång distans för medelhög klass. Här är det två ekipage som sticker iväg lite på strecken i Pinto Bob och Global Undecided. Ett tänkbart favoritlås då de borde stå mellan dessa två. Jag väljer att lägga till ett tredje streck i Colibri Des Pins med Björn upp, och hästen är van längre distans, och jag tycker det ser spännande ut idag och inte minst på strecken. LÅS!


Avdelning 3:

Ston i medelhög klass över medeldistans. En trio har dragit iväg här och jag tycker det är vettigt streckat av kollektivet. Jag går på dessa tre och väljer även att lägga till Clockwork från bra läge och fin procent här. Av övriga ser jag inte många som bör ha chans i detta sällskap. Totalt 4 streck på lappen!


Avdelning 4:

4-åringar i låg klass över medeldistans. Stor favorit blir Perpetuate och Örjan, och jag ställer mig i skaran favorittippare i detta lopp. Läget blev bästa tänkbara här och jag tror det är spel mot öppet mål för Örjan och Perpetuate. SPIK!


Avdelning 5:

Medeldistans och ett tillägg. Här blir Open Sky favorit och även denna favorit köper jag. Bästa läget och fina insatser i ryggen. Som jag ser det bör Mats ha goda chanser att få spets och även slut i detta lopp. Öppet och streckkrävande bakom, och tror man inte på favoriten rekommenderar jag att gardera brett för att eventuellt kunna fånga en storskräll. SPIK!


Avdelning 6:

4-åriga ston i låg klass över medeldistans. Ett tänkbart skrällopp ser jag framför mig här baserat på proposition. Jag väljer dock att gå på de tre mest streckade och kryddar loppet med en skräll i Ajlexes Elise som blivit nedstruken till bästa spår statistiskt här och har möjlighet att skrälla här med Magnus tror jag. Totalt 4 streck på lappen!


Avdelning 7:

Lång distans och medelhög klass. Ett spårtrappelopp där Berra Steel blir favorit, och är en av flera i min bok. Statistiskt inte bästa spåret i spårtrappa, men ska såklart med på lappen. I stort sett alla betrodda har lite sämre spår statistiskt, och jag tycker bakspårshästarna Xanthis Coktail och Kalashnikov är oförskämt lågt streckade i förhållande till kapacitet här. Självklara på denna lapp. Totalt 5 streck på lappen!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett spårtrappelopp över medeldistans för medelklass. Även här tror jag mycket på ett par som dragit lite sämre lägen men har kapacitet så det räcker för klassen. Jag tänker på Balboa Lux och Baby Boy främst. Dessa två kommer utgöra ett lås i avslutningen tillsammans med Bramante Ors, stallkamraten till Balboa Lux, och som har dragit ett mycket bättre statistiskt läge än favoriten och stallkompisen. LÅS!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips