V86 Bergsåker/Solvalla - 8 Maj 2019 » 8 maj | Jonas - Travstugan.se
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Bergsåker/Solvalla - 8 Maj 2019

V86 Bergsåker/Solvalla - 8 Maj 2019

V86 återigen äntligen, fina lopp ikväll, häng på!
Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett fint kallblodslopp över kort distans och favorit och inledande spik är Månprinsen från bricka 9. Läget oroar inte då jag tror Melander får en perfekt resa ändå och avgör i detta sällskap. Krånglar inte till det. SPIK!

Avdelning 2:
Andra loppet är ett lopp över kort distans för låg klass. Skrällpotentialen är hög i detta lopp och jag väljer att ta med hela 9 ekipage. Messiah har läget men tycker det är ett rätt jämt lopp där jag hellre vill försöka fälla just nu 60% på favoriten som är högt i mina ögon. 

Avdelning 3:
Låg klass och medeldistans. Otroligt jämt lopp och detta är ett av tre lopp som jag tror det kan smälla i. Favoriten Crazy First Love och andrahandsfavoriten Bright Memphis rankar även jag högst och kan vara ett chanslås. Annars öppet bakom. 6 streck totalt på lappen.


Avdelning 4:

Medelhög klass och medeldistans. Endast 6 hästar till start och detta blir en tvåhästarsuppgörelse tror jag. Ultimaluna Grif och Odessa Celeber. Vi låser på dessa två. LÅS!

Avdelning 5:
Kallblodslopp för lite lägre klass med tilläggslopp över medeldistans. Ett potentiellt skrällopp men jag tror inte det ändå. Backegubben, U.R.Faxe och Joker C.K. tror jag räcker här. Vi låser på dessa tre!

Avdelning 6:
Stayerlopp med dubbla tillägg. Favoriten Fairplay Pellini kan vara en chansspik i dagens omgång. Oftast vinns denna typ av lopp från dubbla tillägg. Spelvärdet är högt på denna med tanke på procent också. Men jag vågar inte riktigt släppa Pyrolator med Goop upp, samt Rigel Face som mycket väl kan vara draget. Slutligen tar vi med en miljonskräll i Busy Doin' Nothing med Jansson upp.

Avdelning 7:
Medeldistans och låg klass. Cesar F.C. är favorit med Kaj. Det tycker jag är motiverat och jag tror och hoppas kan tar spets här och leder hela vägen in. Andra spiken på lappen. SPIK!

Avdelning 8:
Stolopp i medelklass över medeldistans. Skrällopp nr.3 idag som jag ser det och här tar vi med 7 streck. Trion La Camilla Pellini, Stardust Melody, Fast Moving Cash sätter jag först och det kan räcka med dessa tre. Jag väljer dock att ta med några skrälldrag här. Patricia Zaz kan vara miljondraget i avslutningen. Totalt 7 streck.

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är mycket som står på spel denna tisdag kväll från Solvalla. Uttagningar till Oaks och Kriteriet där de två främsta i varje lopp går ... Läs travtips

V86 1 Öppen inledning där jag väljer att nämna 3 hästar. 8 Quiz Töll gjorde årsdebut på V75 häromveckan och lär gått fram rejält efter det loppet. 3 ... Läs travtips

Lördagens V75 avgörs från Färjestad där det både ska tävlas i Unionskamp och där avslutningen kan bli en "perfect" sådan från bästa möjliga ... Läs travtips