V86 Bergsåker/Solvalla - 8 Maj 2019 » 8 maj | Jonas - Travstugan.se
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Bergsåker/Solvalla - 8 Maj 2019

V86 Bergsåker/Solvalla - 8 Maj 2019

V86 återigen äntligen, fina lopp ikväll, häng på!
Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett fint kallblodslopp över kort distans och favorit och inledande spik är Månprinsen från bricka 9. Läget oroar inte då jag tror Melander får en perfekt resa ändå och avgör i detta sällskap. Krånglar inte till det. SPIK!

Avdelning 2:
Andra loppet är ett lopp över kort distans för låg klass. Skrällpotentialen är hög i detta lopp och jag väljer att ta med hela 9 ekipage. Messiah har läget men tycker det är ett rätt jämt lopp där jag hellre vill försöka fälla just nu 60% på favoriten som är högt i mina ögon. 

Avdelning 3:
Låg klass och medeldistans. Otroligt jämt lopp och detta är ett av tre lopp som jag tror det kan smälla i. Favoriten Crazy First Love och andrahandsfavoriten Bright Memphis rankar även jag högst och kan vara ett chanslås. Annars öppet bakom. 6 streck totalt på lappen.


Avdelning 4:

Medelhög klass och medeldistans. Endast 6 hästar till start och detta blir en tvåhästarsuppgörelse tror jag. Ultimaluna Grif och Odessa Celeber. Vi låser på dessa två. LÅS!

Avdelning 5:
Kallblodslopp för lite lägre klass med tilläggslopp över medeldistans. Ett potentiellt skrällopp men jag tror inte det ändå. Backegubben, U.R.Faxe och Joker C.K. tror jag räcker här. Vi låser på dessa tre!

Avdelning 6:
Stayerlopp med dubbla tillägg. Favoriten Fairplay Pellini kan vara en chansspik i dagens omgång. Oftast vinns denna typ av lopp från dubbla tillägg. Spelvärdet är högt på denna med tanke på procent också. Men jag vågar inte riktigt släppa Pyrolator med Goop upp, samt Rigel Face som mycket väl kan vara draget. Slutligen tar vi med en miljonskräll i Busy Doin' Nothing med Jansson upp.

Avdelning 7:
Medeldistans och låg klass. Cesar F.C. är favorit med Kaj. Det tycker jag är motiverat och jag tror och hoppas kan tar spets här och leder hela vägen in. Andra spiken på lappen. SPIK!

Avdelning 8:
Stolopp i medelklass över medeldistans. Skrällopp nr.3 idag som jag ser det och här tar vi med 7 streck. Trion La Camilla Pellini, Stardust Melody, Fast Moving Cash sätter jag först och det kan räcka med dessa tre. Jag väljer dock att ta med några skrälldrag här. Patricia Zaz kan vara miljondraget i avslutningen. Totalt 7 streck.

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Färjestad står som värd denna måndag kväll och det är med god känsla jag kliver in i omgången. V64 som avslutades på Bro Park tidigare idag (läs ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips