V86 Bergsåker/Solvalla - 6 Maj 2020 » 6 maj | Jonas - Travstugan.se
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Bergsåker/Solvalla - 6 Maj 2020

V86 Bergsåker/Solvalla - 6 Maj 2020

Världens bästa streckspel V86 på Bergsåker/Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

En riktigt lurig omgång inleds på Bergsåker med ett 4-åringslopp i låg klass över medeldistans. Jag tror på goda möjligheter för en kvartett som också är de 4 högst streckade då det också har bästa utgångslägena. Favoriten Gogobet Sisu kan vara en möjlig chansspik i en svår omgång från perfekt utgångsläge. 4 streck på lappen!

Avdelning 2:

4-åriga ston över medeldistans. Två hästar sticker ut lite på strecken och jag väljer att ta ställning och spika den ena, Waiting Hill Hall som gjort det bra på slutet och jag tror att Uhrberg lyckas manövrera ut Mellby Harissa som är främsta motbud här. SPIK!

Avdelning 3:

Kallblod över lång distans i medelhög klass. Svårläst lopp där jag väljer att måla på med 7 ekipage. Vill man gå kort så tror jag det är ett starkt lås med favorittrion, men jag väljer att ta med 4 streck till som jag tycker har intressant procent och är inte borta här. 7 streck på lappen!


Avdelning 4:

3-åriga ston i låg klass över medeldistans. Hill's Angel blir jättefavorit här och jag kan delvis förstå varför, men jag köper ändå inte procenten. Det är flera frågetecken, och en vis man sa en gång att man ska dra öronen åt sig när en 2-årsgigant kommer ut i 3-årssäsongen då det inte alltid flyter på i samma spår. Jag har tagit fasta på det idag och streckar faktiskt hela fältet då jag känner det är spik eller alla. Vi målar på med 11 ekipage på lappen!


Avdelning 5:

Ston i medelklass över medeldistans. Ytterligare ett svårt lopp där jag väljer att strecka på. Jag väljer inte att lyfta någon av de streckade här då det är ett såpass jämt lopp, och har man råd så kan man absolut chansa på storskräll och måla igen det här loppet. 7 streck på lappen!


Avdelning 6:

3-åringslopp för hingstar och valacker i låg klass över medeldistans. Jag låser detta lopp på favoritduon Hector Sisu och Natorp Bo då jag tycker det står riktigt bra till i det här loppet på flera sätt. Tror det blir en duell, och om inte så kan Selected News flyga lågt över upploppet här, men bricka 12 gjorde att jag valde bort den. LÅS!


Avdelning 7:

Kort distans och medelhög klass. Låser även detta lopp på två hästar som står riktigt bra till här, Macelleria och Malkin. Lennartsson går ju bra på Berghs hästar och är min förstahäst här. Malkin var fin senast och har bra spår och bra kust även han. LÅS!


Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett medeldistanslopp för 4-åriga hingstar och valacker. Jag väljer att spika i avslutningen och går rakt ut på storfavoriten Hail Mary som jag tror förlänger sin segersvit. Klasshäst och klassklättrare. SPIK!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips