V86 Bergsåker/Solvalla - 5 Maj 2021

Världens bästa streckspel V86 på Bergsåker/Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

En omgång som känns som lite blandat kompott av starka favoriter och superöppna lopp inleds på Bergsåker med ett medeldistanslopp för hög klass. Favorit är Mindyourvalue W.F. som jag tycker är helt rätt favorit då man är van tufft motstånd, står bra inne i loppet, jagar första årssegern, går bra på årstiden, och har dragit spårlotten. Helt klart ett av de bättre spikförslagen i omgången, och jag inleder på denna lapp med SPIK!

Avdelning 2:

4-åriga hingstar och valacker över medeldistans och öppen klass. Favorit är Mister Hercules med Örjan, och det är inte så mycket att säga om tycker jag. Procenten är vad den är och jag tycker detta är ett av de bättre spikförslagen denna omgång också trots hög procent. Skoryck idag, som hästen gått bra med tidigare. Öppet bakom favoriten och vi spikar på denna lapp, SPIK!


Avdelning 3:

Spårtrappa, lång distans och låg klass för ungdomar. Öppet lopp tycker jag och väljer att måla på här. Tror mycket på spåren som normalt sett är fördelaktiga i spårtrappor över medeldistans också, 5-8. Har hittat en luring från spår 4 som jag vill ranka upp lite, Tattoo Avenger. Stallet har vaskat fram flera överraskningar under en period, och jag blir inte förvånad om man tar ytterligare en skrällseger i detta lopp. Totalt 7 streck på lappen!


Avdelning 4:

3-åriga hingstar och valacker över medeldistans och låg klass. Krånglar inte till det utan tar de 4 ekipage som sticker ut på strecken då jag tror vi har vinnaren där. Favoriten Daven Port kan vara ytterligare ett spikförslag i omgången, men tyckte de tidigare nämnda var säkrare på benen så gick på dom istället. 4 streck på lappen!


Avdelning 5:

Kallblodslopp över kort distans och ett tillägg i låg klass. Stor favorit blir L.Q.Widde med Westholm. En klassklättrare som ska ha bra chans här, men samtidigt ett lopp som lockar för gardering. Inte minst med tanke på streckprocenten på favoriten. Tror dock Jörgen löser detta ganska enkelt så jag spikar även denna på lappen. SPIK!


Avdelning 6:

3-åriga ston i låg klass över medeldistans. Här tror jag däremot att vi kan jobba in en smällkaramell och streckar alla på lappen. Vi vet som bekant att det gäller att hitta skrällarna på V86 för att utdelningen ska dra iväg även om några stora favoriter vinner. Här tror jag vi har ett sånt lopp. Inte minst statistiskt. Jag nämner ingen i detta lopp, utan streckar alla och går vidare. ALLA!


Avdelning 7:

Kort distans och medellåg klass. En favoritduo sticker ut på strecken i Swagger och Balder D.K. och det är ett potentiellt lås i omgången för er som vill gå lite kortare. Jag tror chanserna är goda för Balder om man lyckas hålla spets, men finns såklart chans om luckan uppenbarar sig också. Annars har Swagger goda chanser också att vinna från spets eller annan position. Plockar med Dollar Hornline och Global At Work som har lite jobbigare lägen, men kapacitet att vinna om favoritduon kommer bort. 4 streck på lappen!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett medeldistanslopp för 4-åriga ston i öppen klass. Avslutar med 4 streck där jag rankar upp No Business och Malvha Ha som drog spårlotterna. Tar även med Marion Fouty Bon och The Primerose som jag inte vill lämna utanför om mina förstarankade kommer bort ändå. 4 streck i avslutningen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips