V86 Bergsåker/Solvalla - 22 april 2020 » 22 apr. | Jonas -…
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Bergsåker/Solvalla - 22 april 2020

V86 Bergsåker/Solvalla - 22 april 2020

Världens bästa streckspel V86 på Bergsåker/Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds på jBergsåker med ett lopp över lång distans och fördel ston i medellåg klass. Jag tror inte på stona idag utan låser loppet på de två favoriterna som jag tror mest på. Det är tråkigt med tanke på procenten, men det är vad det är. LÅS!

Avdelning 2:

3-åriga ston över medeldistans. Öppet lopp om det inte vinnaren finns bland favorittrion som jag tror. Tiny Rocket har två lopp innanför västen i år och jag hoppas att man hittar täten här för då är det hästen att slå. Chansspik för den vågade. Tar med de två andra högst streckade i loppet och låser på dessa tre. LÅS! 

Avdelning 3:

Ston, låg klass och medeldistans. Tänkte spika Idun A'lir först och tycker fortfarande det är en möjlig spik i omgången. Bra läge och att Magnus sitter upp här istället för andra hästen jag väljer att låsa loppet med som är ett möjligt hot i spetsstriden, Mission Beach. Båda hästar i form och jag låser. LÅS!


Avdelning 4:

Medeldistans och lång distans. En kvartett sticker ut här och jag går kort även här. Lennartsson styr i flytet, och jag tror han har goda möjligheter med egentränat här istället för Berghs hästar som han satt först över linjen på slutet i parti och minut. Läget emot, men pass upp! Adielsson och Kolgjini gillar jag som kombination också, och här finns det möjligheter till en klassisk spets och slut. Tar även med Sigel Garline och Imagine Boko på lappen. 4 streck på lappen här!


Avdelning 5:

4-åriga och låg klass över medeldistans. Öppet lopp, vilket man även kan se på strecken att majoriteten tycker. Jag streckar 7 ekipage här och tycker att man ska se upp med Bling Bling och Timorol här förutom de mest streckade. 7 streck totalt på lappen!


Avdelning 6:

4-åriga i låg klass över medeldistans. Här kommer enda spiken på lappen i form av firma Redén/Kihlström och Amiral. Bra läge och rycker bakskorna, Kihlström upp igen och jag tror det blir viktoria här och första årsseger. SPIK!


Avdelning 7:

Kort distans för medelklass. Ruggigt öppet lopp och jag streckar hela 9 ekipage här. Syoss tycker jag blir oväntat stor favorit här, och jag provar att fälla. Cesar F.C. och Emerald Boko tycker jag har bättre lägen och formen finns på bägge. 9 streck totalt på lappen!


Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett kortdistanslopp för hög klass och det är ett fint lopp sportsligt som spelmässigt. Jag hade gärna haft några fler streck att spela på här, men jag fick nöja mig med en trio för att få ihop systemet. Märkligt nog blev det så att trion består av 3 utländska hästar, men som jag tycker ligger rätt i strecken att de är mest streckade. Av dessa tre rankar jag Cokstile sist, men jag vågar inte ta bort eller byta ut denna då kapaciteten är skyhög. Vi avslutar omgången med ett LÅS!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Dags för en rafflande V64-omgång från Danmark och den bildsköna galoppbanan Klampenborg, samt en miljon extra att spela om i jackpot. Flera ... Läs travtips

Ingen Grand Slam 75 den här söndagen utan istället är det extra-V75. Dannero står som värd och de yngre kallbloden springer om fina pengar! Andel i ... Läs travtips

Vi har extra V75 från Dannero idag. Igår var vi fint med efter tre avdelningar men sen ville det sig inte riktigt. Ny dag, nya tag och chans till ... Läs travtips