V86 Bergsåker/Solvalla - 20 Mars 2019 » 20 mars | Jonas -…
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Bergsåker/Solvalla - 20 Mars 2019
Legolasbet P76 - Travstugan

V86 Bergsåker/Solvalla - 20 Mars 2019

Världens bästa streckspel på Solvalla och Bergsåker, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Avdelning 1:

Långlopp för lite lägre klass inleder omgången på Bergsåker och endast 7 hästar till start i nuläget efter en del strykningar. Favorit just nu är Queer Fish och det är helt rätt i min bok och ett spikförslag i omgången. Jag är lite nyfiken på Michelangelo Ås som är en av 2 hästar som Redén har till start ikväll, och den enda på V86an. Jag låser detta lopp på två!

Avdelning 2:

Liknande lopp som i avdelning 1 fast på Solvalla. Budets Lasse är favorit från 9e brickan som är ett statistiskt plusspår över lång distans. Ihop med Ritchie Ås bildar dessa ett svårdyrkat lås, och jag tycker dessa två sticker ut såpass kapacitetsmässigt att det ska vara vattentätt. LÅS!

Avdelning 3:

Kallblod med fördel ston över medeldistans. Backegubben blir favorit här och står lite hårt inne på pengar, men den bör nog vara förstarankad som strecken lyder ändå. Jag blir ändå lite sugen att fälla denna så vi tar med några bakom som definitivt har chans högre än procenten säger. Torpa Olea och Minelli på 4 respektive 5% i nuläget samt en stark trio från stall Persson.

Avdelning 4:

Kort distans och låg klass. Som bekant en skrällproposition. Religious är storfavorit från bricka 3 som inte är något statistiskt plusspår. Showtimejackflower har bättre läge däremot och blir spännande här med Jepson. Jag tror det kommer smälla här så tar med hela 8 ekipage. 

Avdelning 5:

Kort distans och medelklass. Favoriter Twinkle Kronos från toppspår och så även Empire Garbo. Tar även med en tredje i Ready Lane från ytterligare ett toppspår. Bör stå mellan dessa tre och känner mig trygg. LÅS.

Avdelning 6:

Tilläggslopp med dubbla tillägg över medeldistans för låg- och mellanklass. Favoriten Minnestads El Paso gör årsdebut och är såklart svår att sätta in, men vid normala vätskor borde man vinna fram och baklänges. Jag tar med två till från dubbla tillägg (då jag tror vinnaren kommer finnas i den volten) i Urchin och Swimming Pool. Ett starkt lås. 

Avdelning 7:

Spårtrappa över medeldistans för ston i medelklass. Rally Funny just nu favorit med en skaplig kuskförstärkning. I denna typ av lopp är segerfrekvensen högst med spåren 5-8, och skulle det ske strykningar invändigt så ökar chansen för spåren längst ut. Detta motiverar ytteligare att Rally Funny är favorit alltså och jag väljer att spika här. Kommer favoriten bort gäller det att ha välpenslat bakom. SPIK!!

Avdelning 8:

Tilläggslopp för låg klass över medeldistans. Favorit just nu från tillägg Grainfield Aiden med Jansson bakom tömmarna. Ska definitivt med på lappen, men jag väljer att gardera med 4 ekipage till som jag tycker har chans. Totalt 5 streck och jag tror det är allt som behövs för att täcka loppet. 

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från Solvalla hämtar vi tisdagens V64-tävlingar. Svante Båth selar ut två heta segerchanser i de två inledande loppen! V64-1 Han har verkligen ... Läs travtips

P76 från Solvalla och som vanligt erbjuder Legolas en mycket öppen omgång (läs spelvänlig) - med garanterat 500 000 kronor i omsättning! ... Läs travtips

Påsken är över och det är äntligen dags för V86 igen, min favoritspelform och efter två raka veckor med 7 rätt och bra återbetalning så är suget ... Läs travtips

Lördagen bjuder på topptrav från Mölndalsbanan Åby. Olympiatravet 2019 med toppstjärnor och V75-lopp med härligt stökiga inslag gör omgången till en ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips