V86 Bergsåker/Solvalla - 19 December 2018 » 19 dec. | Jonas -…
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Bergsåker/Solvalla - 19 December 2018

V86 Bergsåker/Solvalla - 19 December 2018

Ruggigt lurig V86-omgång väntar!
Som rubriken antyder så tycker jag kvällens V86-omgång ser ruggigt lurig ut. Många lopp man skulle önska att måla brett på för det är propositioner och ekipage som kan generera skrällar. Jag har hittat en spik i omgången, och försökt att hitta lite roliga drag däremellan.

OBS! Tankarna nedan är grunden i mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mina andra två system VÄRMLANDSKARAMELLEN och SISTA MINUTEN.

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Avdelning 1:
Omgången inleds på Bergsåker med en av dessa luriga lopp där vi har 4-åriga ston med låg klass och tilläggslopp. Jag tycker startvolten startar med viss fördel propositionsmässigt, men det finns ett par att passa på tilläggsvolten. Nr.1 och 3 ska givetvis med på kupongen och är även mina förstahästar, frågan är hur nr.3 går med skor och vilka skor. Mitt främsta drag i loppet där bakom är Hurray Boko som jag inte blir överraskad om sticker nosen först till slut. Totalt 4 streck, men öppet som sagt!

Avdelning 2:
På Solvallas inledande V86-lopp får vi se medelklass-hästar över korta häcken. Lexington Hall blir jättefavorit, och visst ska han rankas högt i detta sällskap, men 60% i nuläget är i saftigaste laget. Vi gör ett försök att fälla med 4 andra ekipage där Pablo Andover blir ännu mer spännande vid strykning innanför.

Avdelning 3:
3-åringslopp för Hingstar och Valacker där vi har nästa jättefavorit från stall Båth i Global Withdrawl. Svante har bra form för dagen och jag tror detta är spel mot öppet mål. Dessutom inte fyllt fält, nej här hamrar vi in enda spiken på lappen. SPIK!

Avdelning 4:
Ytterligare ett 3-åringslopp men låg klass och medeldistans. 3 stycken sticker ut lite grann och helt öppet bakom. Till er som har råd rekommenderar jag att måla på vad plånboken håller för här kan absolut skrällen komma. På denna lapp låser jag på de tre översta på ranken och hoppas det håller! 

Avdelning 5:
Stayerlopp med dubbla tillägg där jag tycker det är relativt jämnt, favoriten Global Unlimited köper jag och är tänkbar chansspik. Vi tar med 6 ekipage totalt ifall favoriten kommer bort och det känns heltäckt här.

Avdelning 6:
Likadant som i avdelning 4 och ytterligare ett potentiellt skrällopp. Jag har fastnat för 4 ekipage där Dream Kåsgård kan vara draget, efter nedstrykning. Cesar F.C och Idun L'air är mina förstahästar dock, och vågar inte släppa Korvenoja i denna typ av proposition där man mycket väl kan överraska. Totalt 4 streck!

Avdelning 7:
Högre klass och medeldistans där vi har två bakspårshästar som favoriter. Jag tror det står mellan dessa faktiskt, men när två träter kan en tredje dyka upp, så därför har jag valt en joker i Linda's Girl från bra läge och trots sto och lite mindre intjänat så ser jag framför mig att man kan skrälla om rätt dag.

Avdelning 8:
Omgången avslutas på Solvalla med medeldistanslopp och mellanklass på hästarna. Odessa Celeber blir favorit som det ser ut, men jag rankar ner denna till tredjerank och låser loppet på två andra ekipage. Jag tror loppet står mellan Fame Boko och Beautiful Bacardi. Bägge har dokumenterad form och spännande med Kevin upp på den senare tycker jag. LÅS!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- VÄRMLANDSKARAMELLEN
- SISTA MINUTEN
- JONAS V86

Hoppas ni vill hänga på till kvällens mycket spännande omgång!

Lycka till allesammans!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips