V86 Bergsåker/Solvalla - 18 Augusti 2020 » 18 nov. | Jonas -…
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Bergsåker/Solvalla - 18 Augusti 2020

V86 Bergsåker/Solvalla - 18 Augusti 2020

Världens bästa streckspel V86 på Bergsåker/Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds på Bergsåker med ett medeldistanslopp för 3-åringar i låg klass. Väljer att gå kort direkt i inledningen då känslan är god kring Berghs stallform just nu, och jag tror att chanserna är goda för Rikard här med favoriten Mr Mah Can. Står riktigt bra inne i loppet också, förutom bra utgångsläge sett ur Bergsåkers statistik. SPIK!

Avdelning 2:

Lång distans, amatörer och medelhög klass. Svårlöst lopp där jag målar på lite. För att nämna någon här så tycker jag att trots läget så är Wind Knight lite intressant här med Mats som känner hästen väl och brukar smälla till när man minst anar, just nu 6% och absolut spelvärd tycker jag. Totalt 8 streck på lappen!


Avdelning 3:

Monté, hög klass och medeldistans. Ett lopp som står mellan 4-5 ekipage på pappret, och jag väljer att spika andrahandsfavoriten Hambo Transs R. från stall Goop som har bra ryttare i Jonathan Carre och har gjort det bra i år mot liknande motstånd. Det är en chansspik, men jag hoppas Jonathan och Hambo hittar mållinjen först här. Donners Am är ett roligt skrälldrag om man letar vidare bakom och tar med några streck. SPIK!


Avdelning 4:

Låg klass, kort distans och voltstart. Öppet lopp i min bok, men spelarna tycker att en häst har kanonchanser här med tanke på streckprocenten. Jag försöker syna på denna lapp och tar med en hel del motbud. Iceland Radio och Zodiac Dany Grif tycker jag inte är avsågade trots utgångslägena. Favoriten har dragit spårlotten så hittar man spets här är chanserna såklart goda. Vi tar med 7 ekipage på lappen!


Avdelning 5:

Ston, medellåg klass och medeldistans. Global U.S.A. vill jag höja en varningens finger för då man står perfekt inne i loppet och rycker skorna. Kusk och läge emot annars hade jag vågat gå fullt ut här. Jag tar faktiskt med alla ekipage på lappen här då jag tycker loppet är jämnt och många av de mer erfarna kuskarna sitter upp på skrällar. Totalt 11 streck på lappen!


Avdelning 6:

Kallblodslopp över medeldistans. En trio sticker ut på strecken och jag tar med dessa tre plus två drag bakom som jag tycker är spelvärda. Roli Eld blir spännande att se här när Daniel dessutom låter positiv inför starten. Tangen Haap och Våler Nikolai har dragit lite sämre lägen men är långt ifrån borta här. Dragen är Smedheim Solan och Vixus som jag tycker är för lågt streckade i förhållande till chanser här. Tror vi har hittat vinnaren bland dessa fem och nöjer mig så. Totalt 5 streck på lappen!


Avdelning 7:

Medeldistans och hög klass. Var länge inne på att spika favoriten här, men jag fastna lite för infon om kommande lopp samt kuskbytet när Magnus sitter upp bakom Shocking Superman istället. Jag kan inte riktigt släppa det, så jag tar med Shocking Superman på lappen också, och när jag ändå var igång och garderade så tar jag också med Makethemark som inte är någon duvunge, men lite sämre läge. LÅS!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett medeldistanslopp för 4-åringar i låg klass. Favorit är Behind Bars som kommer med ett staket i raden, står på kronan perfekt inne i loppet, men har lite byngligt utgångsläge. Trots den sistnämnda faktorn så tror jag på goda chanser för Johan här och väljer att spika i avslutningen då jag inte räds motståndet, men det är låg klass här så vill man gardera så tycker jag man ska ta med lite fler streck och försöka jobba in större skräll. SPIK!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det var lurigt värre på Jägersro vid V75 i lördags och det kommer så vara även vid V64 under tisdagen. Vädret kan göra banan krävande och det är inte ... Läs travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips