V86 Bergsåker/Solvalla - 17 Oktober 2018 » 17 okt. | Jonas -…
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Bergsåker/Solvalla - 17 Oktober 2018

V86 Bergsåker/Solvalla - 17 Oktober 2018

Ca 45.000 kr/system inspelat förra onsdagen, vi siktar på något större idag!
Äntligen fick vi skörda lite på förra onsdagens V86, och jag är riktigt taggad för världens bästa streckspel återigen ikväll!

Lite korta tankar om omgången nedanför där tankarna utgör grunden i mitt system "JONAS V86".

Obs! Tankarna nedan kan komma att skilja från mina andra system "VÄRMLANDSKARAMELLEN" och "SISTA MINUTEN".

Avdelning 1:
Omgången inleds på Bergsåker med kort distans och medelklass. Tycker det är ett relativt jämnt lopp, men jag går ut med ett chanslås på 3 stycken som jag tycker startar med lite bättre chans än övriga. Tror mycket på Mellby Emeralds om spets.

Avdelning 2:
Över till Solvalla där vi får ett inledande lopp på banan med kort distans och högre klass. Knifetown Winner blir favorit modell större, och det finns inte så mkt att säga i det. Jag gör ändå ett försök att fälla denna då det finns andra spikförslag i omgången. Totalt 5 streck.

Avdelning 3:
Kallblod över kort distans och hög klass. Vilket lopp, vilken duell, när två av mina favoritkallblod möts. Jag tror att detta kan avgöras direkt när bilen släpper. Månprinsen ska vara riktigt bra för att plocka ner Lome Brage utvändigt, men det är kort lopp så det betyder inte lika mycket med spets, men oavsett så tror jag Lome Brage drar längsta strået i duellen idag. Vill man vara "säker" så låser man på dessa. SPIK!!

Avdelning 4:
Låg klass och 3-åringslopp på Solvalla. Moses som favorit köper jag och jag spikar rakt ut. Behöver spara strecken också till längre fram där jag tycker det är svårt! SPIK!!

Avdelning 5:
Ytterligare ett 3-åringslopp men högre klass där firma Adielsson/Båth blir favoriter med Global Withdrawal. Perfekt läge och köper även denna som favorit. SPIK!!

Avdelning 6:
Nu börjar svårigheterna. 3-åringslopp ston, låg klass. Cactus favorit med Jorma från vingelläge. Kan gå, men jag tror det kan smälla här och procenten är fantastiska bakom favoriten. Hela 8 streck tar vi här.

Avdelning 7:
Ytterligare ett lite lurigt lopp med spårtrappa för ston. Min förstahäst i loppet blir Mille Millionaire som jag tror trots läge kan blåsa till allihopa. Möjlig chansspik. 9 streck tar vi här och försöker jobba in skräll!

Avdelning 8:
4-åringslopp och låg klass avslutar omgången på Solvallas ovaler. Freddie Silvåkra blir favorit från innerspår. Man slår på skorna idag vad det verkar, och det ser jag inte som jättepositivt. Det finns många roliga bakom, där jag vaskat fram totalt 8 streck. Pass upp för Wrongdoer och Load Relief!!

Mina system idag är:
- VÄRMLANDSKARAMELLEN
- SISTA MINUTEN
- JONAS V86

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar! Önskar alla stort Lycka till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är mycket fin klass från Bergsåker denna torsdag kväll. Tidigare hemmatränaren hoppas jag visar musklerna direkt i V64-1!Muscle Hustle ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

V75 1 7 Randemar R.D gjorde det bra som 2:a bakom Zalie Gar senast och formen är på topp. Är snabb i voltstart. 10 Pastor Power såg smällfin ut ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips