V86 Bergsåker/Solvalla - 16 Januari 2019 » 16 jan. | Jonas -…
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Bergsåker/Solvalla - 16 Januari 2019
Legolasbet P76 - Travstugan

V86 Bergsåker/Solvalla - 16 Januari 2019

Ny vecka, nya möjligheter, världens bästa streckspel V86 ikväll!
Det har varit mycket stolpe ut på slutet, men vi vet att det jämnar ut sig i slutändan, och det får gärna vända ikväll. Tycker att inledningen i kvällens omgång ser favoritbetonad ut, och för att vara öppnare därefter. Nedan kommer tankar för respektive lopp.

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

OBS! Tankar nedan är grunden för mitt system JONAS - V86 och kan komma att skilja från mina andra system VÄRMLANDSKARAMELLEN och SISTA MINUTEN.

Avdelning 1:
Lång lopp för medelhög klass inleder omgången på Bergsåker och efter strykningar har vi nu en stor favorit i Salong och denna favorit köper jag rakt av. Jag tror detta blir ett avslaget lopp där Oskar får styra från start till slut. Dessutom nedstruken till bästa spår. SPIK!!

Avdelning 2:
Inledande omgången på Solvalla får vi se medelklass över medeldistans. Även här har vi en större favorit i Global Undecided från stall Nurmos. Man kan väl lugnt säga att denna står för klassen i gänget, och detta tycker jag man bara ska vinna. Alla lopp ska köras såklart, men jag säger sjukdom emot och hamrar in andra spiken på denna lapp. SPIK!!

Avdelning 3:
Kallblodslopp över lång distans. Favorit är Guli Tor som gör andra starten i ny regi för stall Persson och när mäster själv kliver upp så anar jag att det är påställt. Ganska tunt startfält bakom och K.A. Priol är värst emot i min bok, men har inte lopp i kroppen. Nej, vi hamrar in tredje raka på denna lapp. SPIK!!

Avdelning 4:
Lärling- och Ungdomslopp över medeldistans. Tycker detta ser spännande ut på förhand och blandat startfält, men relativt jämt. Jag sätter detta lopp som omgångens skrällopp och väljer att ta fram breda penseln och ta alla hästar. Här går vi för skräll!! Uret och Wrongdoer är nog rätt favoriter, men bakom lurar många. Cash T.J. kan vara draget!

Avdelning 5:
Låg klass över medeldistans. Inte helt lättlöst lopp när flera av favoriterna och bästa hästarna i min bok har lottats till sämre spår. M.C.C. Orlando kan möjligtvis vara en chansspik om man vill gå kort, men är som sagt en rejäl chansning. Jag väljer att ta med 3, 5, 8, 11, 12 och storskrällen nr.6. 

Avdelning 6:
Volstart över korta häcken för låg klass. Skrällbetonad proposition. Cyborg är rätt favorit tycker jag. Det är trots allt låg klass och kan främja omstarter, vilket kan öka skrällrisken. Jag är inte alls främmande för det scenariot så jag går inte kort här utan tar med hela 6 ekipage. 

Avdelning 7:
Kort distans och medelklass. Survival Kit blir storfavorit i sjunde avdelningen och jag tycker procenten är lite väl saftiga trots 3 raka. Tayson Bi och Duke of Mearas är mina två drag och skrällen är Mrs Lindy. Totalt 5 streck.

Avdelning 8:
Avslutningsvis har vi ett stolopp över medeldistans för låg klass. Jämnstreckat lopp av förståeliga skäl och är ett av de potentiella skrälloppen i omgången i min bok. Jag har svårt att ranka de 4 främsta inbördes och tycker det är jämnt skägg mellan dom, och väljer att gå på dessa avslutningsvis. Nr 1, 3, 7 och 9.

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- VÄRMLANDSKARAMELLEN
- SISTA MINUTEN
- JONAS V86

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar!

Lycka till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Klosterskogen i Skien! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ... Läs travtips

Hei og velkommen Gårddagens V75 vill jag helst glömma, ruggigt fel på det tyvärr, men mitt system Fräckisen kunde fått ett bättre öde, då den ... Läs travtips

Kallblod och guldlopp är det som ska avgöras. Jag kör idag en rak dubbel och litar på två hästar, en från spets och en som väntar tills de andra kört ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips