V86 Bergsåker/Solvalla - 13 Februari 2019 » 13 feb. | Jonas -…
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Bergsåker/Solvalla - 13 Februari 2019

V86 Bergsåker/Solvalla - 13 Februari 2019

Världens bästa streckspel på Bergsåker och Solvalla, häng på!
Några luriga lopp och några lopp som jag tycker känns "klara". Hur tänker jag om loppen? Lite korta tankar till kvällens omgång här nedan. 

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Avdelning 1:
4-åringar låg klass över medeldistans. Inte fullt fällt och några som sticker ut. Jag tror att loppet står mellan tre hästar, Mr.Clayton J.F., Bearbucket och Global Well Bred. Med kniven mot strupen skulle jag gå på Bearbucket.

Avdelning 2:
Lärling- och Ungdomslopp för låg klass över medeldistans. Ett lopp där två sticker ut procentmässigt, och jag tycker det är befogat och väljer att ”köpa” loppet på dessa två. Grainfield Aiden har bästa kusken i fältet som kan vara nog så avgjörande, och Cash T.J. bör sitta i spets och är då hästen att slå.

Avdelning 3:
Medelhög klass och medeldistans. Ett av omgångens nyckellopp där Zorro Swing blir en av de största favoriterna ikväll. Kan såklart vinna, men läge och kusk är ingen fördel för denna häst. Vi streckar på med 5 motbud och försöker jobba in en skräll.

Avdelning 4:
Ston för medelhög klass över kort distans. Lite lurigt lopp i min mening, och Fame Boko är rätt favorit men det är däremot lurigare bakom och skulle behövt minst halva fältet för att känna mig ”trygg”. För att spara streck till kommande lopp väljer jag att spika på den jag tror mest på, favoriten Fame Boko som jag hoppas inte drar iväg på procenten. SPIK!

Avdelning 5:
Tilläggslopp över medeldistans för låg klass. Otroligt jämnspelat lopp där Mellby Entre just nu är favorit på 19%. 8 stycken bör räcka statistiskt i detta lopp, och jag väljer att gå på dom. Min magkänsla säger att skrällrisken är hög här.

Avdelning 6:
Volstartslopp över medeldistans för låg klass. Skrällklockorna ringer även här, och detta är omgångens andra nyckellopp där vi har en storfavorit i Tiger Journey från ett inte så optimalt fjärde spår. Vi provar fälla denna med 9 andra ekipage.

Avdelning 7:
Kallblodslopp hög klass med dubbla tillägg. Favorit blir Smedsbo Faksen med Magnus A Djuse upp, och den här hästen har man svårt att inte gilla. Man saknar inte motstånd helt klart, men jag tror Magnus löser det här och väljer att spika. SPIK!

Avdelning 8:
Låg klass över medeldistans. Favorit just nu Bombibitt S.I.R. i ett relativt jämnstreckat lopp. Jag väljer att gå på ett otroligt roligt trehästarslås här i avslutningen som inte är något för de fega. Kent’s Laddie med firma Adielsson/Johansson kommer från fin insats, Deux En Un får Jorma upp och är obesegrad i spets om man når dit, och sist men inte minst Mr Matjes som förvisso kan bli omgångens skrik med Ulf, men jag tror på denna ändå.

 Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

ÄNTLIGEN är helgen med stort H här. Elitloppshelgen med fantastiska dagar och tävlingar. Pluggandet har varit igång en längre tid men när man fick ... Läs travtips

Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

Dagen är här! Elitloppet 2019 ska avgöras och inom V75-spelet körs försöken! Därtill kryddas omgången med Elitkampen.Här är tidig analys av ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips

Hon har imponerat stort på mig den här säsongen. I Elitloppet kan hon sluta topp 3!Det är riktigt kul att ett sto är med och slåss mot toppstjärnorna ... Läs travtips