V86 Bergsåker/Solvalla - 1 April 2020 » 1 apr. | Jonas - Travstugan.se
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Bergsåker/Solvalla - 1 April 2020

V86 Bergsåker/Solvalla - 1 April 2020

Världens bästa streckspel V86 på Bergsåker/Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds på Bergsåker med ett medeldistanslopp för hög klass. Visst ser det bra ut på förhand för favoriten Angle Of Attack. Jag var länge i valet och kvalet att låsa loppet på de båda förhandsfavoriterna men jag går på min tro om att Angle Of Attack får spets här och kan bestämma från start till mål även om det kommer bli tuff press mot slutet av Bucks To Burn om mitt löpscenario stämmer. SPIK!

Avdelning 2:

Låg klass och medeldistans. Även här tycker jag det är få hästar som sticker ut och väljer att gå rakt ut på favoriten Dwayne Zet med Kihlström/Redén. Samma löpscenario som i första loppet, favoriten får nog på ett eller annat sätt överta spets här och har då stora chanser att räcka in i mål. SPIK! 

Avdelning 3:

Låg klass, spårtrappa och medeldistans. Halvöppet lopp där jag plockat ut en kvartett på denna lapp. Valuta E.W. och Frozen Queen håller jag högst här och den tuffe kan låsa loppet på dessa två. Jag väljer att ta med bakspårshästarna Angel Ovea och Miss Duffy som är kapabla att runda detta gäng. 4 streck på lappen totalt!


Avdelning 4:

Låg klass och kort distans. Guldklockan fortsätter och på samma sätt som förra veckan är det många om budet och ovisst hur loppet blir kört. Jag tänkte först plocka med alla ekipage, men har valt bort några för att få ihop systemet. I värsta fall visar det sig att favoriten bara är bäst, men jag väljer att gå emot det scenariot. 9 streck totalt på lappen!


Avdelning 5:

4-åringar, låg klass och lång distans. Halvöppet lopp men väljer att stänga loppet på två streck. Digital Asset och Quickatore från bra lägen. Det finns några bakom som inte är borta, men jag tror ändå loppet står mellan dessa två. LÅS!


Avdelning 6:

Stayerdistans, voltstart och låg klass. Mycket öppet lopp där jag streckar på. Rasmus Raz och Iller Tooma kommer med på lägena. Digital Science och Admirer kommer med för att jag tror det är bästa hästarna. Naughty Boy och Carlos Messi är luringarna i loppet. 6 streck totalt på lappen!


Avdelning 7:

Kort distans och medelklass. Ytterligare ett öppet lopp, men där vi går kort på tre ekipage. Spetsbuden Ready Lane och Arnie Express samt en luring i Nolimitjimmit. LÅS!


Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett kortdistanslopp för medelhög klass. Vi avslutar med ett öppet lopp igen och här målar jag på för att ge systemet lite extra potential om vi sitter på 7 rätt inför. Det är nästan halva fältet som jag ser med jämngoda chanser och streckar hela 7 ekipage i avslutningen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips