V86 Åmål - 2 Juni 2021

Världens bästa streckspel V86 på Åmål, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

En omgång som inleds på Åmåls ovaler med ett stolopp för låga klassen över kort distans. Tycker favoriten Bravo Tessla står bra inne här, och Stefan har goda spetschanser och därifrån ska man slås. Öppet lopp bakom, och finns såklart skrällmöjligheter i denna proposition, men vi inleder loppet med spik på denna lapp. SPIK!

Avdelning 2:

Medeldistans med ett tillägg. Öppet lopp även här där jag däremot målar på en del. Jag är lite osäker på spetsstriden här, men jag plockar på de jag tror är aspiranter och även spårfördel. Sen plockar jag även med ett par som har kapacitet att vinna med rätt lopp. Reddington gör årsdebut och i ny regi, är alltid spännande såklart, men vanskligt att spika. Enda startande på tilläggsvolten. 6 streck på lappen!


Avdelning 3:

Ston, låg klass och medeldistans. Ytterligare ett öppet lopp där jag målar på. Favoriten The Fastlove med Björn tycker jag är rätt rankad här, men tar emot lite att spika i denna låga klass. Fint värde bakom på fältet, och jag hoppas vi kan jobba in en smäll. Totalt 7 streck på lappen!


Avdelning 4:

Stayerdistans och ett tillägg. Här tror jag vi finner vinnare på startvolten, och i form av bra spår, form och favoritskap tror jag Ole Johan sitter i spets här med Ian B.R., och har mycket goda möjligheter att spåra detta lopp runt om. Letar man motbud tycker jag inte man behöver strecka ihjäl sig. En trio bakom är lite mer streckade än övriga, och jag tror det räcker med dessa om man vill gardera favoriten. SPIK!


Avdelning 5:

Kallblod, medelklass och ett tillägg. Svårt kallis-lopp där jag plockar med framförallt de Norska gästerna såklart som alltid är intressanta på Svenska banorna. Min smällkaramell idag som jag handplockat i detta lopp är Lysjö Wilda med hemmabana inte så långt ifrån, och Kristina är duktig på att träna kallblodsskrällar, just nu 1%!! Totalt 7 streck på lappen!


Avdelning 6:

Låg klass och lång distans. En duo sticker ut på strecken och båda tycker jag är givna på lappen. Den som vill gå lite kortare tycker jag kan låsa på dessa två. På denna lapp tar jag även med Calypso Coffee som kommer med form och kan överraska här, samt Cena med bra startspår och skoryck idag med Björn. Totalt 4 streck på lappen!


Avdelning 7:

Klass 2 över medeldistans. Mill Cava är favorit med Björn och jag tycker det är rätt favorit i loppet. Lite byngligt läge, men nu nedstruken ett hack vilket förbättrar möjligheterna för bättre resa, och jag tycker detta är en bra spik till vettig procent. Öppet bakom, och här tror jag det kan smälla rejält om favoriten skulle komma bort. SPIK!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett medeldistanslopp för hög klass. Tycker inte det finns någon självklar vinnare i höga klassen här, så jag tar med en handfull streck. Nadal Broline och Heart Of Steel är ett par av de namnkunniga med chans, men svårare lägen. Lucifer Lane är en tredje som däremot har läge, men procenten är i högsta laget tycker jag. Tar med två smällar som har kapacitet att vinna loppet. Totalt 5 streck i avslutningen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips