V86 Åby/Solvalla - 9 September 2020 » 9 sep. | Jonas - Travstugan.se
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Åby/Solvalla - 9 September 2020

V86 Åby/Solvalla - 9 September 2020

Världens bästa streckspel V86 på Åby/Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds på Åby med ett kortdistanslopp för medelklass. Jag låser detta lopp på två ekipage som jag tror gör upp om det i slutändan, speciellt med färre hästar i loppet som är strukna. Favoriten Velten Limelight och Raket Brodde. Jag tycker detta är ett roligt men även troligt lås att inleda omgången med från bra lägen på bägge ekipagen. LÅS!

Avdelning 2:

Ston i medelhög klass över kort distans. Även här låser jag loppet, men denna gång på 3 ekipage. Favoriten Vichy Grif och Argbiggan från topplägen, samt tredje strecket till Miracle Tile som är sugen på täten också. Den kan bli tuff körning i inledningen och då tror jag Argbiggan kan städa av dessa. LÅS!


Avdelning 3:

Lång distans och låg klass. Aragorn As är favorit och förstarankad i min bok också. Eros Zola rankar jag tvåa här och tror han kan ge favoriten en match faktiskt. Tar även med Peter och Global Agreement som kanske är lite väl hårt streckad, men Peter är uppåt så då vågar jag inte släppa. LÅS!


Avdelning 4:

4-åriga ston i låg klass över medeldistans. Här målar jag på och streckar faktiskt hela fältet. Ruggigt svårtippat och känslan är att en skräll ligger och lurar i vassen. Många hästar som på pappret står bra inne i loppet är streckade under 10%. Jag nämner ingen så har jag ingen glömt, så försöker vi jobba in skräll här!


Avdelning 5:

4-åriga ston i låg klass och ett tillägg. Svårt lopp även här och jag streckar halva fältet. Peter och Princess Kloster står bra och får tipsnicken med kniven mot strupen, men jag vågar inte hålla denna i handen fullt ut. Jag tar 3 hästar från främre volten och 3 hästar från tillägg som jag tycker sticker ut här. 6 hästar totalt på lappen!


Avdelning 6:

Medeldistans, spårtrappa, medelklass. Inte helt lättlöst lopp där jag kan tycka att Norska gästen Orlando Classic är borttappad. Visst det är långt ifrån ett spikförslag, men i ett öppet lopp och så är 5% taget. Samma med Mas Capacity som startar från bra läge och inte är borta här heller med en etta högst upp i raden, just nu till 8%. Plockar med hela 7 streck på lappen här!


Avdelning 7:

Medeldistans för medelhög klass. Jag tycker att Andre Ward är huvudet högre här och trots bricka 9 och lite hög procent så bör man vinna detta lopp. Jag tror på Flemming här. Krävs några streck för att känna sig "trygg" här om man garderar. SPIK!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett 4-åringslopp för låg klass över medeldistans. Dwayne Zet seglade precis upp som favorit, men det är jämnt skägg ihop med Astronascente Zac. Jag tror på den förstnämnde här och spikar även i detta lopp. Redén har form på stallet och Dwayne Zet står bra inne här och bra läge. SPIK!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi välkomnar in oktober månad genom att följa torsdagens V64-tävlingar från Bollnäs. Ulf Ohlsson ser ut att kunna få sitta upp bakom en del ... Läs travtips