V86 Åby/Solvalla - 8 Januari 2020
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Åby/Solvalla - 8 Januari 2020

V86 Åby/Solvalla - 8 Januari 2020

Världens bästa streckspel V86 på Åby/Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds på Åby med ett stayerdistanslopp och endast 8 startande. Jag tror på favoritvinst här direkt i inledningen och spikar Magic Happens som jag hoppas får spets här behagligt med så få startande och sen får styra detta hela vägen in i mål. SPIK!!

Avdelning 2:

Ett kortdistanslopp för medelklass. Låser detta lopp på stora favoriten som såklart har bra chans men vill också ha med andrahandsfavoriten som kan sätta käppar i hjulen om Kenneth vågar köra för det. I värsta fall hamnar man rygg ledaren som jag ser det och har chans på upploppet. LÅS!!

Avdelning 3:

Låg klass och medeldistans. Jämnt lopp där jag väljer att plocka på hela 7 ekipage på lappen. Ska jag välja någon så tycker jag Four Guys Dream står intressant till här, men det är som sagt endast en av många med chans här. Måla på för allt ni har råd. 7 streck på lappen!


Avdelning 4:

Fördel ston i låg klass och lång distans. Cactus och Sweet On You drog inte bästa spåren men är bästa hästarna. En som däremot drog läget är Karissa Bo som jag inte tycker är borta med förutsättningarna nu. Mest spännande av dessa tre, men bildar ett lås med favoriterna. LÅS!!


Avdelning 5:

Låg klass och medeldistans. Ytterligare ett öppet lopp på Åby där jag väljer att plocka med 8 ekipage. Atik D.L. kan vara en möjlig chansspik i en relativt svår omgång, men jag väljer att försöka fälla. Global Woodstock behöver inte vara avsågad här trots läget då man vunnit därifrån förr och har en etta högst upp i raden. 8 streck totalt!


Avdelning 6:

Kort distans och låg klass. Omgångens svåraste lopp där jag plockar med 9 ekipage och hade tagit alla om budgeten funnits. Digital Track har såklart chans men tycker han står lite tufft inne i loppet. Tror det smäller här och väljer inte att lyfta fram någon speciell. Måla på ni som har råd!


Avdelning 7:

Kort distans och låg klass. Spik nr.2 kommer här i favoriten Bossy Alley. Inte den mest självklara spiken jag lagt men tror man fyller på segersviten här då man har bra facit över distansen samt att Mimmi vunnit lopp i år redan så jag hoppas formen är där direkt. SPIK!!


Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett lopp över lång distans för medelhög klass och här tror jag det står mellan tre ekipage varav två är från stall Nurmos med bra lägen. Den tredje, favoriten Dom Perignon har spetsmöjligheter och förstärker såklart chanserna med tanke på det och ska med på lappen. Vi avslutar på tre ekipage. LÅS!!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75-omgången från Åby innehåller visserligen landets toppkuskar med V75 League-finaler. Däremot är det propositionsmässigt öppet med ... Läs travtips