V86 Åby/Solvalla - 8 April 2020 » 8 apr. | Jonas - Travstugan.se
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Åby/Solvalla - 8 April 2020

V86 Åby/Solvalla - 8 April 2020

Världens bästa streckspel V86 på Åby/Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds på Åby med ett medeldistanslopp för låg klass och spårtrappa. Jag tror att favoriten Frodo S. har stora möjligheter att lösa denna uppgift även om det inte kanske ser ut att bli spets här. Öppet lopp i övrigt och det är helt klart en chansning, men jag väljer att gå ut hårt och spika direkt i första loppet. SPIK!

Avdelning 2:

Medelklass och medeldistans. Favorit är Jaguar Hill och är en av flera med chans här, tycker inte att det är ett spikförslag. Jag rankar Maximus M.M. och Valiant Dream före faktiskt. Hade med Eicas också i tankarna, men jag var tvungen att plocka bort i sista sekund för att få plats med fler hästar i andra lopp som är streckkrävande. Vi låser på tre ekipage på denna lapp. LÅS!

Avdelning 3:

Låg klass, ston, spårtrappa och medeldistans. Ett otroligt öppet lopp om det inte är så att favoriten Restless Heart bara är bäst. Jag väljer att gardera på denna lapp och prova fälla favoriten. Jag noterar t.ex. att statistikgynnade Umbra och Kom Leia står just nu på 4 respektive 0%!! 7 streck totalt på lappen!


Avdelning 4:

Låg klass och kort distans. Dumstrut eller ej, jag väljer faktiskt att plocka bort en av omgångens största favoriter här. Jag tycker mycket talar emot favoriten och väljer alltså bort den helt i förmån för fyra andra ekipage här. Vavin Love och Isa är mina två förstahästar och fyller på med Aft Galley som jag har svårt att släppa med Örjan/Melander, samt Svempa Laday från formstall. 4 streck totalt på lappen!


Avdelning 5:

Låg klass och kort distans. Ganska lurigt lopp där vi har ett par hårt streckade utländska ekipage, vilket är lite oväntat då de ofta brukar bli undervärderade. Inte i detta lopp. Bägge ska med på lappen liksom Goop med Un Mec D'or och sen tar jag med två outsiders med skrällpotential. 5 streck totalt på lappen!


Avdelning 6:

Medeldistans och hög klass. Här väljer jag att ta ställning och spikar favoriten Perfect Spirit som jag tror kan vinna alla vägar då det är 8 ekipage till start. Nurmos stallform har inte varit sig lik på senaste så jag tror inte Sir Ratzeputz tar detta idag. Sen vet man ju hur det är med Nurmos att det bara smäller till så vinner man det mesta, men jag vill se trenden vända först. SPIK!


Avdelning 7:

Stayerdistans och dubbla tillägg. Vi statistikspelare vet att den mest gynnade volten är den på dubbla tillägget. Jag tar med tre ekipage från dubbla tillägg där såklart Panamera är den med störst möjligheter som jag ser det och med formen. Sen tar jag med ett formkort och en riktig luring där Veijo sitter upp. 5 streck totalt på lappen!


Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett kortdistanslopp för ston i medelklass. Roligt lopp där jag tar med favoriten Digital Track även om det inte är den jag främst tror på. Ilenna Bonanza blir spännande här med Torbjörn upp, även om jag hellre hade sett spår innanför eller utanför. Sen tar jag med statistikgynnade Ava och Die Kaiserin på lappen. 4 streck totalt på lappen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Dags för en rafflande V64-omgång från Danmark och den bildsköna galoppbanan Klampenborg, samt en miljon extra att spela om i jackpot. Flera ... Läs travtips

Ingen Grand Slam 75 den här söndagen utan istället är det extra-V75. Dannero står som värd och de yngre kallbloden springer om fina pengar! Andel i ... Läs travtips

Vi har extra V75 från Dannero idag. Igår var vi fint med efter tre avdelningar men sen ville det sig inte riktigt. Ny dag, nya tag och chans till ... Läs travtips