• Hem
  • V86 Åby/Solvalla - 6 Oktober 2021

V86 Åby/Solvalla - 6 Oktober 2021

Världens bästa streckspel V86 på Åby och Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

En omgång som inleds på Åby med ett medeldistanslopp för låg klass. Run To You är stor favorit och är absolut att räkna med i detta lopp. Inget singelstreck för mig, men ska med på lappen. Prosecco och X.Tour tycker jag också ska räknas med goda chanser här, och sista strecket går till Baldwin T.M. till lockande procent. Totalt 4 streck i inledningen!

Avdelning 2:

4-åriga ston i låg klass över medeldistans. Ett öppet lopp där jag försöker gå så kort jag kan för att spara streck till andra lopp. Jag går på favoritduon här som det i värsta fall kan bli ett scenario där de kör bort varandra i inledningen, och i mitt scenario så hittar vi vinnaren mest sannolikt av den av dessa som tar spets och utan att det kostar för mycket. LÅS!


Avdelning 3:

3-åringslopp för låg klass och voltstart. Här tycker jag det är ytterligare ett öppet lopp, men där jag känner mig mer osäker och vill gardera på. Stor favorit är Crown Wise As och det kan jag köpa. Samtidigt är det extremt låg klass så det känns som det kan smälla ordentligt om det vill sig illa för favoriten. Jag plockar med hela 8 streck på lappen och provar fälla favoriten här!


Avdelning 4:

3-åriga ston över medeldistans. Somethingroyal blir favorit med Goop här från toppläge, och det köper jag och är en potentiell chansspik i omgången. På denna lapp garderar jag upp med fyra motbud som jag tycker det bör stå mellan om favoriten har en lite sämre dag på jobbet. Totalt 5 streck på lappen!


Avdelning 5:

Lång distans och ett tillägg. Här tycker jag en av de bästa spikarna i omgången startar i Oracle Tile med Kristian. Jag tycker faktiskt man borde ha ännu mer streck på sig än i nuläget med tanke på insatserna vi sett, och mot detta sällskap. Given spik för mig idag, SPIK!


Avdelning 6:

Kort distans och låg klass. Svårtippat lopp där S.G.Kingstone blir stor favorit med Örjan. Spår lite längre ut på vingen, men över kort distans så spelar reseförloppet mindre roll så det kan lösa sig ändå för mästaren av att hitta mållinjen från svåra lägen. Jag gör ett försök att fälla favoriten och plockar med ekipage från bättre lägen än favoriten, och ett par understreckade. Totalt 6 streck på lappen!


Avdelning 7:

Stolopp i låg klass över kort distans. Jag velade fram och tillbaka med andra spik denna omgång, men jag valde till slut att gå på Jeppe här och Down Town Girl som trots läget kan blåsa runt alla tror jag. Främsta motbud är Kirsi Boko och Kattis J.Boko, men jag tror att favoriten kommer knäppa dessa på mållinjen. SPIK!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett medeldistanslopp för medelhög klass. Jag väljer att avsluta omgången med ett lås på denna lapp. Stor favorit är Sidney Celeber med Örjan som såklart har goda chanser här. Två som även dessa har chans men till roligare spelprovent är Riptide R.D. och Four Guys Dream. Betydligt sämre utgångslägen än favoriten, men med form så slår dom favoriten tror jag. LÅS!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips