V86 Åby/Solvalla - 6 November 2019
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Åby/Solvalla - 6 November 2019

V86 Åby/Solvalla - 6 November 2019

Världens bästa streckspel V86 på Åby/Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds på Åby med ett medeldistanslopp med voltstart och dubbla tillägg. Jag plockar med spetshästen och de två jag ser som största hot om favoriten inte leder från start till mål. Il Duce Boko till spets och håller ända in? Möjlig chansspik. De två jag ser som främsta motbud är Lövgren och Juan, samt Pacific Face. LÅS!!

Avdelning 2:

Ett stayerlopp för hästar i medelklass. Även här låser jag loppet. Jag skippar favoriten i nuläget Carmine Am och låser på andra- och tredjehandaren som jag tror mer på för dagen. LÅS!!

Avdelning 3:

Kort distans och medelklass. Tredje låset kommer här från lägesgynnade ekipagen Very Good Z.S., Joe Martini och Jefferson Dotcom. Jag tror det står mellan dessa tre och skippar Night Brodde som är fjärde hästen i loppet. LÅS!!!


Avdelning 4:

Enda spiken på lappen hittar vi i fjärde loppet som är ett medeldistanslopp för 3-åriga hingstar och valacker. Gargamel Sisu må vara spelad i högsta laget, men det är lite utav ett en eller alla lopp. Scenariot är spets och slut, men jag tror man kan vinna fler vägar än så. SPIK!!


Avdelning 5:

Låg klass och medeldistans. Jag var länge inne på att chansspika Gaya De Pervenche som jag tror har goda möjligheter i detta lopp. Slutade med att jag garderar med 4 motbud då det ändå är unghästar och låg klass. Bear A Perfection och Conrads Massiv är mina två främsta motbud. 5 streck på lappen totalt.


Avdelning 6:

Medeldistans och låg klass. Stor favorit i Raijin Face som såklart har goda möjligheter från perfekt läge. Fått två lopp i kroppen efter vila och kan vara segermogen igen nu. Det finns dock två motbud som startar i bakre ledet som jag har respekt för idag. Karissa Bo och Manuzio Hanover som kan flyga lågt till slut. Jag tror mest på favoriten, men jag låser på dessa 3 på denna lapp. LÅS!!


Avdelning 7:

Lång distans och medelklass. Ett fullkomligt getingbo och jag tycker detta är omgångens skrällopp nummer 1, detta trots lång distans som normalt är skrämmande och inte lägsta klassen. Ska jag nämna några hästar så plockar jag ut Cash Flow med Flemming, Panther Face med Ingves, och Digital Science med Bergh. Dessa tre skulle kunna vara ett chanslås för den som vill gå kortare, men jag väljer faktiskt att måla igen detta lopp och ta alla. 


Avdelning 8:

Sista loppet avslutas med ett 3-åringslopp för ston över medeldistans. Avslutar omgången med ett lås som utgörs av 3 ekipage från bästa lägena. Intercepted och Boxer Shrimp är mina förstahästar och den tredje Gloria Sisu låter det bra på för dagen. Bör stå mellan dessa tre idag. LÅS!!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

I V64-spelets första lopp hoppas jag Peter Untersteiner leder runt om!Jag har stor respekt för 12 Era Wan i loppet, men läget är till klar fördel för ... Läs travtips

Från måndagskvällen på Halmstad har vi en hemmahäst som åter ser ut att imponera till ny seger!V64-11 Vitro Diablo blir hästen att slå från ... Läs travtips

I helgen är det åter V75! Speciellt för omgången är att omgången vänder västerut till grannlandet Norge och Bjerke travbana utanför Oslo.Här är tidig ... Läs travtips