V86 Åby/Solvalla - 6 Januari 2021 » 6 jan. | Jonas - Travstugan.se
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Åby/Solvalla - 6 Januari 2021

V86 Åby/Solvalla - 6 Januari 2021

Världens bästa streckspel V86 på Åby/Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds på Åby med ett medeldistanslopp för medelklass. Love Håleryd blir favorit här med Johan upp. Jag förordar att spela på denna kombination: Johan kusk, Peter tränar. Perfekt läge, god form, jag går rakt ut i inledningen. Bakom är det rätt öppet och jag känner att man behöver breda penseln om man inte tror på favoriten. SPIK!

Avdelning 2:

Medeldistans och högre klass. En duo sticker ut på strecken och jag väljer att ta med bägge två, samt en tredje häst i Carat Du Goutier med firma Melkko/Kontio. Jag tror vi har vinnaren bland dessa tre, och Lennartsson verkar ha bra snurr på stallet nu så Hazard Boko får tipssnicken med kniven mot strupen om jag måste välja en av dessa. LÅS!


Avdelning 3:

Lång distans, låg klass och spårtrappa. Maestro Crowe blir jättefavorit med Johan här. Spännande debut här, men otroligt svårt att gissa sig till hurdan dagsformen är efter både lång vila och ny regi. Jag provar fälla på denna lapp och tar med 5 motbud. Totalt 6 streck på lappen!


Avdelning 4:

Medeldistans, ston, låg klass och ett tillägg. Ett svårspelat lopp där Westholm ser ut att bli favorit med Carry Cash. Kommer med form och ska absolut räknas på lappen. Enjoy's Corrida startar från bästa läget och har gjort ett par godkända insatser på slutet, och jag tycker att procenten är lite skev på denna, 3% i nuläget!! Tar med totalt 5 streck på lappen!


Avdelning 5:

Kort distans och låg klass. Var inne på att nästan måla igen detta lopp när jag såg listan först, men jag tar med en kvartett här i ett jämnspelat lopp. Sobel Nils med Johan som är nedstruken nu till mycket bättre läge. B.G.Pastor Jonte ska man ta på allvar från detta läge, blev optimal spårlottning. Happy Few kan runda många här och nu ett par mindre i vägen. Mirakel Håleryd är käftsmällen, men såklart lite långskott här. Totalt 4 streck på lappen!


Avdelning 6:

Låg klass, medeldistans och voltstart. Favorit blir Solkattens Ferrari med Örjan och jag tycker det är helt rätt. Kommer med form i ryggen, toppspår, och Örjan. Extremt öppet bakom, så jag går rakt ut på Solkatten, SPIK!


Avdelning 7:

Stayerdistans och ett tillägg. Relativt öppet lopp får man lov att säga där jag streckar på en del. Speedy Tilly blir favorit och har ettan högst upp i raden, spännande att se om man lyckas ta det idag. Vikings Preacher och Global Unspoked måste rankas upp tidigt bakom. Totalt 5 streck på lappen!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett stolopp för medelklass och kort distans. Inte helt lättlöst i avslutningen heller och jag målar på några här. Hankypanky Peyton blir favorit, och det är lite samma som favoriten i avdelning 3, extremt oviss form med nya regin nu och lång vila. En av flera, men ingen spik i min bok. Pastorns Lady rankas upp med toppspår nu. Xanthis Delicious kommer med ettan högst upp i raden. Totalt 5 streck i avslutningen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hej på er!Först o främst vill jag betona att analysen är högst preliminär inför söndagens tävlingar. När jag läste på inför omgången tyckte jag att ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips