V86 Åby/Solvalla - 5 December 2018 » 5 dec. | Jonas - Travstugan.se
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Åby/Solvalla - 5 December 2018
Legolasbet P76 - Travstugan

V86 Åby/Solvalla - 5 December 2018

Kvällens omgång ser mycket spännande ut från Åby och Solvalla!
Åby och Solvalla vet vi genererar högst utdelningar på V86 statistiskt och jag tror det kan bli hög utdelning även ikväll! Vi går direkt in på omgången.

Obs! nedan tankar är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma skilja mot mina övriga system SISTA MINUTEN, och VÄRMLANDSKARAMELLEN.

Om ni vill köpa andelar till mina system kan ni göra det HÄR

Avdelning 1:
Omgången inleds på Åby med ett stolopp över kort distans och litet fält. Tycker inte det är superlätt att bena ut trots litet fält. På strecken höjer sig fem stycken från spelarkollektivet, och jag är inne på samma linje att det avgörs mellan dessa 5.

Avdelning 2:
Solvallas inledande omgång startar fullt fällt över kort distans för medelklass-hästar. Favorit just nu är Largo från bästa läget, och denna är given på lappen. Goop har en intressant start på italienske Triomphe Ferm. Såklart oviss form på denne och svår att sätta in, men vågar inte lämna utanför. Tar även med 2 kapabla ekipage till i denna avdelning, totalt 4 streck.

Avdelning 3:
Tilläggslopp med dubbla tillägg och för amatörtränade hästar. Mycket ovisst i mina ögon, och det kan vara så att Belong Life bara vinner i ett öppet lopp. Jag är dock inte alls främmande för att det smäller här men jag hoppas det räcker med ett chanslås baserat på kapacitet i bägge fallen i Belong Life och Kickstart My Heart med Johan upp som skördat med denna innan. LÅS!

Avdelning 4:
3-åringslopp och låg klass över medeldistans. Favorit just nu, och stor sådan, är Amerindienne från stall Nurmos som kommer med 4 raka i bagaget och jag tror man fullbordar staketet i listan här med en femte raka. Speciellt nu när man är nedstruken till statistiskt toppspår. SPIK!

Avdelning 5:
Ytterligare ett tilläggslopp för låg klass. Öppen historia men jag har hittat 6 streck som sticker ut och vi hoppas det håller! Ska man sticka fram hakan på någon så skulle det vara någon av Untersteiner-ekipagen. Råder er att måla på om ni har råd, Öppet!!

Avdelning 6:
Medeldistanslopp för låg klass. Lite småmarigt lopp där vi hittar ytterligare en storfavorit med Goops Short in Cash. Tycker favoritskapet är befogat från bra läge. Jag gillar dock två andra som jag inte vill ryka på till smakfull procent. Roofparty och Reverend Wine på just nu 13 respektive 1%!! Pass upp!!

Avdelning 7:
Ett av omgångens öppnaste lopp med trots bronsdivision över medeldistans. Just nu är det två ston överst i ranken och då drar jag åt mig öronen i högre klasser och chansar på skräll. Global Raceway och Comanche Moon på just nu 5 respektive 2% är givna på lappen. Vi försöker jobba in någon av dessa om inte favoritkvartetten håller ända in över mål. totalt 6 streck.

Avdelning 8:
Omgången avslutas på Solvalla med ett långdistanslopp för hästar i lägre klass. Favorit just nu Moses från firma Kihlström/Redén som är given för mig på lappen trots sin ringa ålder. Står perfekt till och ska slås. Över lång distans är det fördel att gå på innerspår som vi diskuterat tidigare och strecktvåan Ridgehead Kato står på 9e spår som är fördelaktigt just pga att man sitter direkt på innerspår. Vill inte ryka på denna när sista varvet nalkas och kan flyga lågt på upploppet. Vi avslutar med ett lås!


Mina system till kvällens omgång är:
JONAS V86
- SISTA MINUTEN
- VÄRMLANDSKARAMELLEN 

Hoppas ni vill hänga på med en andel eller fler i mina system, andelar till mina system finner ni HÄR

Lycka till ikväll!!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från Solvalla hämtar vi tisdagens V64-tävlingar. Svante Båth selar ut två heta segerchanser i de två inledande loppen! V64-1 Han har verkligen ... Läs travtips

P76 från Solvalla och som vanligt erbjuder Legolas en mycket öppen omgång (läs spelvänlig) - med garanterat 500 000 kronor i omsättning! ... Läs travtips

Påsken är över och det är äntligen dags för V86 igen, min favoritspelform och efter två raka veckor med 7 rätt och bra återbetalning så är suget ... Läs travtips

Lördagen bjuder på topptrav från Mölndalsbanan Åby. Olympiatravet 2019 med toppstjärnor och V75-lopp med härligt stökiga inslag gör omgången till en ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips