V86 Åby/Solvalla - 4 September 2019 » 4 sep. | Jonas - Travstugan.se
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Åby/Solvalla - 4 September 2019

V86 Åby/Solvalla - 4 September 2019

Världens bästa streckspel V86 på Åby/Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Lång distans och dubbla tillägg inleder veckans omgång och vi har en storfavorit direkt i Highspeed Dynamite från stall Bergh som jag tycker har goda förutsättningar här, förstastreck och möjligt spikförslag. Jag vill dock dubbla med Smevikens Cruiser som nu återigen får Ingves i sulkyn och det är en häst som inte har några problem med distansen heller. Jag låser på dessa. Vill man leta vidare är det heltäckt tror jag med Domino Brick, Hennesy Boko och Restless i nämnd ordning.


Avdelning 2:

Fördel ston i medellåg klass över kort distans. Flashdance blir favorit och jag är lite förvånad över att detta utländska ekipage blir favorit, dessa brukar oftast kunna bli underrankade och spelfynd. I min bok är detta en av många med chans, och jag väljer att ta med hela 6 streck då jag bedömmer detta som ett av de främsta skrälloppen. Ottens Dibaba, Toreador, och Real Caviar håller jag ögonen på lite extra ikväll. Roliga streck!

Avdelning 3:

3-åringslopp i låg klass över lång distans. Rätt så jämt lopp och jag tror det kan skrälla även här. Lite favorit eller skrällprofilerat lopp då Conrads favoritrankade Ornello känns som en favorit som kan galoppera bort sig, likväl som den kan bara visa sig vara bäst. Därför vågar jag inte spika och jag chansar på skräll! 9 streck totalt här. 


Avdelning 4:

4-åringslopp för ston i hög klass över medeldistans. Enda spiken på denna kupong finner vi här i favoriten Vivacious Allie med firma Redén/Kihlström som jag tror bara vinner det här loppet. Klar andrahandare är Zeta Wise As och det tycker jag är helt rätt att dessa två sticker ut och jag tror det står mellan dessa men fördel spiken. SPIK!!


Avdelning 5:

4-åriga ston i låg klass över medeldistans med tillägg. Queen Neo blir favorit med Peter och jag tror absolut denna har bra chans. Men jag vill dubbla med en häst som imponerat på mig, och det är Argbiggan med Rickard. I övrigt relativt öppet lopp förutom Amusement som startar från bästa läget. Jag låser på favoritduon!

Avdelning 6:

Låg klass och voltstart. Här går jag på 4 streck och jag tror det kan skrälla om det blir omstarter vilket inte är omöjligt men hoppas mina 4 utpekade ekipage håller. Det är lägesgynnade Captain My Captain och Latte Käll, samt Dallas Brick med omstartsfördel och Flavienne Lascaux som är käftsmällen. Mitt drag i loppet blir dock Latte Käll som jag funderade på att chansspika länge. 

Avdelning 7:

Stolopp, låg klass, spårtrappa över medeldistans. Här tar jag 5 streck som jag tycker sticker ut här. För att nämna någon, så väljer jag att lyfta fram vad som kan visa sig vara omgångens skräll i Othella Marke som blivit nedstruken ett hack och det gör mycket i denna typ av lopp rent statistiskt. Just nu 4% och det kan vara roligt att göra en liten peng DD på denna med. 

Avdelning 8:

Sista loppet är det återigen ston som gör upp men i hög klass och över kort distans. Jag låser loppet på en duo som borde vara ett par klasser bättre än övriga här. Ultimaluna Grif och Une Etoile Gar som trots läget kan flyga lågt om man hamnar bra på det i loppet. Stonewashd Diamant har förvisso läge, men jag tycker ändå att de två favoriterna borde ta ner denne, men streckar man vidare ska diamanten med på lappen definitivt. 

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips