V86 Åby/Solvalla - 31 Mars 2021 » 31 mars | Jonas Sohlin -…

V86 Åby/Solvalla - 31 Mars 2021

Världens bästa streckspel V86 på Åby/Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds idag på Åby med ett kortdistanslopp för mellanklass. Två Danska gäster sticker ut på strecken och är givna på min lapp. Vågar inte singla någon av dessa, och jag har också två motbud som jag vill krydda med. Romero och Cruise, där den sistnämnda är riktigt spännande med bra form på stall och rycker skorna. Dessa 4 tycker jag är en stark kvartett i inledningen, och nöjer mig så!

Avdelning 2:

Medeldistans och medelklass. Moses blir skyhög favorit på strecken, och jag håller med om favoritskapet här, men procenten är lite väl högt. Go West Young Man startar från det statistiskt gynnade femtespåret och man rycker även bakskorna denna gång. Första motbudet till favoriten helt klart! Sen tar jag med Danilo Brick som har tråkigare läge, men som har varit upphaussad i värre lopp än detta, men inte lyckats leverera. Kanske blir det ändring idag när man rycker skorna. Vi låser på dessa tre!


Avdelning 3:

Låg klass och medeldistans. Lite mer öppnare lopp än de tidigare två, och här behöver jag krydda på några fler. Med kniven mot strupen så skulle jag nog göra som kollektivet och gå på favoriten här som kan vara en chansspik i omgången, speciellt med tanke på att man förmodligen får läge oavsett spets eller ej. Men jag plockar på några motbud här och tar totalt 6 streck på lappen!


Avdelning 4:

Kort distans och låg klass för ungdomar. Svårt lopp igen och kusken till favoriten Don't Be Shy kostade mig en rejäl hacka häromdagen på lunchen, men sån är sporten och spelet. Bra chans idag igen med Don't Be Shy som säkerligen är påställd med ettan högst upp i raden. Men det saknas inte motbud till favoriten här, och t.ex. Sedin U.S. blir påpassad här med alla balansändringar och toppläge. Totalt 6 streck på lappen!


Avdelning 5:

Låg klass och lång distans. Här tror jag hårt på favoriten Hunter Dragon, som förvisso drar på sig extremt mycket streck, men detta är omgångens spik ändå för mig. Har gått ruggigt bra, och här tror jag det är två ben i mål redan. Främsta motbud är Ingesson och Mellby Ironman, även om den senare gör årsdebut och har tråkigt läge. SPIK!


Avdelning 6:

Medeldistans och medelhög klass. Jämnstreckat bland en kvartett och Spickleback Face är knapp favorit och bör så vara från bra läge. Har svårt att släppa de övriga tre som är påpassligt streckade och väljer att ta alla 4 på lappen. Tror inte vinnaren finns utanför här. 4 streck på lappen!


Avdelning 7:

Ston i låg klass, spårtrappa och medeldistans. Här kan det möjligtvis smälla rejält, men jag väljer att gå lite kortare här. Favoriten Woodbury Wine ska med på lappen trots missgynnad rent statistiskt i detta lopp, men jag har ju en förkärlek till kombinationen kusk Johan och tränare Peter. Lovely O.O. gör årsdebut och startar från ett statistiskt gynnsamt läge, intressant med Bergharn här. Och slutligen tar jag med Miss Moneypenny med Crebas som kommer med lite smygform här och kan runda till vinst. LÅS!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett långdistanslopp för ston och medelklass. Salmela har form på stallet och här går jag rakt ut på favoriten Moon Zappa. Håller Uffe spets så är det goda chanser då man än så länge inte förlorat i den positionen. Kan vinna ändå såklart, men chanserna ökar markant i den positionen. Finns fler motbud här, men på denna lapp går vi rakt ut. SPIK!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips