• Hem
  • Jonas
  • V86 Åby/Solvalla - 3 Oktober 2018

V86 Åby/Solvalla - 3 Oktober 2018

Spännande V86 på Åby och Solvalla!
Kvällens omgång utspelar sig på Åby och Solvalla, och vi som hängt med sen starten av V86 och V86 express vet att denna kombination är giftig när det kommer till utdelningspotential. Tycker omgången känns rätt öppen och det är inte helt enkelt med spikarna idag. Korta tankar idag!

Obs! Tankarna nedan är grunden till mitt system "Jonas V86" och kan komma att skilja mot systemen "Värmlandskaramellen" och "Sista Minuten".

Avdelning 1:
Kort distans, medelklass och autostart inleder omgången och favorit blir den förmodade spetshästen Masterglide från stall PU. Dubblar denna med andrahandaren Bålsta Palema. LÅS!!

Avdelning 2:
Lång distans, låg klass och autostart inleder Solvallas lopp på V86. Favoriten Harrington med Rikard N Skoglund som fått mer och mer förtroende i stall Nurmos går jag rakt ut på utan prut. Nu nedstruken till toppspår! SPIK nr.2!!

Avdelning 3:
Medeldistans, låg/medelklass och ett 40 m tillägg. Låser detta lopp på 4 hästar som jag tror är huvudet högre än resten.

Avdelning 4:
3-åriga ston med låg klass och medeldistans på autostart. Tvåhästarslås som är långt från säkert när jag känner detta lopp har skrällpotential lång väg. Men jag kör på favoriten och andrahandaren av besparingsskäl, och dessa räcker i minst 50% av fallen.

Avdelning 5:
4-åringar på stayerdistans och volt med tillägg. 7 hästar har jag plockat ut som känns som heltäckt. Martin de Bos och Vincent As möjligt chanslås.

Avdelning 6:
Medeldistans och dubbla tillägg. Bökigt lopp att lösa med få streck så vi landar på 5 ekipage till slut. Hittar inget roligt bland de övriga ekipagen.

Avdelning 7:
Spårtrappelopp för ston över medeldistans. Här finns det gott om motbud till favoriten tycker jag och sätter PU's duo samt Julia Pellini först. Bara Min 1%, måste med också. 8 streck totalt!

Avdelning 8:
Tror detta blir en uppgörelse för favoritduon med toppspåren 4 och 5. Born Unicorn och Nonstop Cheri. Kunde inte sära på dessa så fick bli lås i avslutningen!

Om ni vill köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina andelar för kvällen är:
- Jonas V86
- Värmlandskaramellen
- Sista Minuten

Hoppas ni vill hänga på och önskar er Lycka till!!

/J

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Äntligen är det dags för V86 igen. Denna gången ska vi pendla mellan Solvalla och Bergsåker.Med dryga 50.000kr inspelat på v86 på tre veckor så är ... Läs travtips

Hejsan på er! Vilken vecka, Staro Nashville som jag drog igång som andelsprojekt här i vintras ska alltså som ni många vet starta i Svampen på lördag ... Läs travtips

Dags för Bergsåker igen med skräckblandad förtjusning, min hemmabana men skotten brukar tyvärr inte gå stolpe in utan stolpe ut. V86 har blivit ett ... Läs travtips

Dags för ännu en V86-omgång. Världens bästa spel ser åter intressant ut och håller även mycket god klass!V86-1Snabblopp där 2 From The Mine blir ... Läs travtips

V86 Bergsåker/SolvallaStart: 20.30 Missa inte att säkra din andel på 181:-(Emelis Combo bygger på en spik och 4 hästar i resterande ... Läs travtips

Dags för tvååringarna att göra upp. Svampen ska avgöras och därtill har vi flera intressanta lopp med utländska bidrag.Här är första kollen på ... Läs travtips