• Hem
  • Jonas
  • V86 Åby/Solvalla - 3 Oktober 2018

V86 Åby/Solvalla - 3 Oktober 2018

Spännande V86 på Åby och Solvalla!
Kvällens omgång utspelar sig på Åby och Solvalla, och vi som hängt med sen starten av V86 och V86 express vet att denna kombination är giftig när det kommer till utdelningspotential. Tycker omgången känns rätt öppen och det är inte helt enkelt med spikarna idag. Korta tankar idag!

Obs! Tankarna nedan är grunden till mitt system "Jonas V86" och kan komma att skilja mot systemen "Värmlandskaramellen" och "Sista Minuten".

Avdelning 1:
Kort distans, medelklass och autostart inleder omgången och favorit blir den förmodade spetshästen Masterglide från stall PU. Dubblar denna med andrahandaren Bålsta Palema. LÅS!!

Avdelning 2:
Lång distans, låg klass och autostart inleder Solvallas lopp på V86. Favoriten Harrington med Rikard N Skoglund som fått mer och mer förtroende i stall Nurmos går jag rakt ut på utan prut. Nu nedstruken till toppspår! SPIK nr.2!!

Avdelning 3:
Medeldistans, låg/medelklass och ett 40 m tillägg. Låser detta lopp på 4 hästar som jag tror är huvudet högre än resten.

Avdelning 4:
3-åriga ston med låg klass och medeldistans på autostart. Tvåhästarslås som är långt från säkert när jag känner detta lopp har skrällpotential lång väg. Men jag kör på favoriten och andrahandaren av besparingsskäl, och dessa räcker i minst 50% av fallen.

Avdelning 5:
4-åringar på stayerdistans och volt med tillägg. 7 hästar har jag plockat ut som känns som heltäckt. Martin de Bos och Vincent As möjligt chanslås.

Avdelning 6:
Medeldistans och dubbla tillägg. Bökigt lopp att lösa med få streck så vi landar på 5 ekipage till slut. Hittar inget roligt bland de övriga ekipagen.

Avdelning 7:
Spårtrappelopp för ston över medeldistans. Här finns det gott om motbud till favoriten tycker jag och sätter PU's duo samt Julia Pellini först. Bara Min 1%, måste med också. 8 streck totalt!

Avdelning 8:
Tror detta blir en uppgörelse för favoritduon med toppspåren 4 och 5. Born Unicorn och Nonstop Cheri. Kunde inte sära på dessa så fick bli lås i avslutningen!

Om ni vill köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina andelar för kvällen är:
- Jonas V86
- Värmlandskaramellen
- Sista Minuten

Hoppas ni vill hänga på och önskar er Lycka till!!

/J

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 på "hemmaplan" och äntligen lite mera #norrlandstrav! Våren på g i södra delarna av landet, vintern försöker bita sig kvar i norr och snart är ... Läs travtips

V75 från Bergsåker den här lördagen. Stall Timo Nurmos kommer med flera segerchanser till omgången, men spikarna hittar jag på annat håll. V75-1 ... Läs travtips

Då var det dags för V75 igen, en omgång som återigen är klurig och jag tror det kan bli hög utdelning. Jag kommer gå emot de stora favoriterna och har ... Läs travtips