V86 Åby/Solvalla - 3 Oktober 2018 » 3 okt. | Jonas - Travstugan.se
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Åby/Solvalla - 3 Oktober 2018
Legolasbet P76 - Travstugan

V86 Åby/Solvalla - 3 Oktober 2018

Spännande V86 på Åby och Solvalla!
Kvällens omgång utspelar sig på Åby och Solvalla, och vi som hängt med sen starten av V86 och V86 express vet att denna kombination är giftig när det kommer till utdelningspotential. Tycker omgången känns rätt öppen och det är inte helt enkelt med spikarna idag. Korta tankar idag!

Obs! Tankarna nedan är grunden till mitt system "Jonas V86" och kan komma att skilja mot systemen "Värmlandskaramellen" och "Sista Minuten".

Avdelning 1:
Kort distans, medelklass och autostart inleder omgången och favorit blir den förmodade spetshästen Masterglide från stall PU. Dubblar denna med andrahandaren Bålsta Palema. LÅS!!

Avdelning 2:
Lång distans, låg klass och autostart inleder Solvallas lopp på V86. Favoriten Harrington med Rikard N Skoglund som fått mer och mer förtroende i stall Nurmos går jag rakt ut på utan prut. Nu nedstruken till toppspår! SPIK nr.2!!

Avdelning 3:
Medeldistans, låg/medelklass och ett 40 m tillägg. Låser detta lopp på 4 hästar som jag tror är huvudet högre än resten.

Avdelning 4:
3-åriga ston med låg klass och medeldistans på autostart. Tvåhästarslås som är långt från säkert när jag känner detta lopp har skrällpotential lång väg. Men jag kör på favoriten och andrahandaren av besparingsskäl, och dessa räcker i minst 50% av fallen.

Avdelning 5:
4-åringar på stayerdistans och volt med tillägg. 7 hästar har jag plockat ut som känns som heltäckt. Martin de Bos och Vincent As möjligt chanslås.

Avdelning 6:
Medeldistans och dubbla tillägg. Bökigt lopp att lösa med få streck så vi landar på 5 ekipage till slut. Hittar inget roligt bland de övriga ekipagen.

Avdelning 7:
Spårtrappelopp för ston över medeldistans. Här finns det gott om motbud till favoriten tycker jag och sätter PU's duo samt Julia Pellini först. Bara Min 1%, måste med också. 8 streck totalt!

Avdelning 8:
Tror detta blir en uppgörelse för favoritduon med toppspåren 4 och 5. Born Unicorn och Nonstop Cheri. Kunde inte sära på dessa så fick bli lås i avslutningen!

Om ni vill köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina andelar för kvällen är:
- Jonas V86
- Värmlandskaramellen
- Sista Minuten

Hoppas ni vill hänga på och önskar er Lycka till!!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Tjabba Tjena Hallå V86 igår (onsdag) slutade med 7 rätt och återigen plus i kassan. Denna gång fyrdubblade man sin insats i mitt system Stenbergs A ... Läs travtips

Kan det bli bättre? 4 raka dagar med V75 och det startar på Gävle.  Umåker levererade 2 av mina 3 system 7 rätt och nu är det toppen banor (för ... Läs travtips

Påskhelgens V75-yra inleds på Gävletravet denna torsdag kväll. Spikarna är två starka mot slutet! Din andel löser du här! SPIKARNA: I V75-6 ... Läs travtips

Dags för torsdagens V75, sedan rullar det på fram till söndagen när vi avslutar med V75 Spring Race jackpot. Jag kommer spela torsdag, fredag och ... Läs travtips

Ett sprinterlopp för fina hästar sedan ett diamantstoförsök med spårtrappa består Dubbeln av under torsdagen.Avd1: 6 Disco Volante tror jag får ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips