V86 Åby/Solvalla - 29 April 2020 » 29 apr. | Jonas Sohlin -…

V86 Åby/Solvalla - 29 April 2020

Världens bästa streckspel V86 på Åby/Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds på Åby och det är ett kortdistanslopp för hästar i medelhög klass. Det finns för många plusfaktorer i vågskålen för att jag ska kunna gå emot favoriten här trots hög procent, och jag bedömer det vara det bästa spikförslaget i omgången. SPIK!

Avdelning 2:

Ston i medelhög klass över medeldistans. Trots den lite högre klassen så bedömer jag loppet otroligt jämt. Jag vågar inte gå fullt ut på favoriten från bricka 8 så jag tar med hela 7 ekipage här och går för skräll. Många gör årsdebut och är därför ovisst såklart, men det gör också procenten lockande på flera. 7 streck på lappen! 

Avdelning 3:

Lång distans, ett tillägg och låg klass. Jag går på spetshästen och formstall som jag dissade i helgen helt felaktigt. Eddie The Eagle kommer nog leda detta loppet länge och kanske hela vägen. Conrads Janne är förste utmanare förutsatt att formen är lika god hos stall Bergh. LÅS!


Avdelning 4:

Kort distans och låg klass. Jag låser detta loppet på favorittrion där jag tror vinnaren finns. Var inne på att spika favoriten Jareth Boko ett tag, men segerprocenten är inte lockande direkt så tar med de främsta två motbuden. LÅS!


Avdelning 5:

Lång distans och låg klass. Öppet lopp där det är många om budet. Från främre ledet och bästa spåren startar de med bäst chans, det finns dock några prisvärda bakom och inte minst de som stå längst bak, Vien Ici och Emoji. Totalt 7 streck på lappen!


Avdelning 6:

Medelhög klass och medeldistans. Kör på ett starkt tvåhästarslås i spetshästen och bästa hästen och hoppas det håller. Empire Garbo tror jag kan bli svårfångad, men vågar inte släppa firma Redén/Kihlström. LÅS!


Avdelning 7:

Fördel ston i medelklass över medeldistans. Jag tar med 5 ekipage från bra lägen här och Procolate kan vara miljonskrällen i omgången från toppläge, helt bortglömd. Annars är Quite E.Wood intressant här med Marc från fint läge och alldeles för låg procent. I övrigt tar vi med de lite mer streckade på lappen. 5 streck totalt på lappen!


Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett stayerlopp för medellåg klass. Här låser jag på en fräck trio. Örjan kommer med då man är nedstruken till toppspår, och sen tar jag med två smällkarameller där en gillar distansen och den andra kommer sitta i spets eller rygg ledaren enligt spåkulan. LÅS!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips