V86 Åby/Solvalla - 27 November 2019
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Åby/Solvalla - 27 November 2019

V86 Åby/Solvalla - 27 November 2019

Världens bästa streckspel V86 på Åby/Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds på Åby med ett medeldistanslopp för låg klass. Normalt sett har jag lite svårt för att spika unghästar som favoriten i detta fall, 3 år. Men jag väljer ändå att inleda med spik här då det är många faktorer som talar för favoriten. Inte minst formstall, bra kusk och läge. Öppen historia bakom favoriten och jag inleder med spik direkt. SPIK!

Avdelning 2:

Ett medeldistanslopp för medelhög klass. Knapp favorit just nu är Final Dream som har möjlighet att nå favoritposition spets här, men det är inte helt hundra att man kommer dit. En av flera. Min förstahäst här är Sir Henry P.Hill som trots bakspår har goda chanser här tycker jag. Står ensam på bakspår nu, få hästar i loppet och har stark spurt som kan avgöra till slut. Tänkte chansspika först, men jag tar med 4 stycken på lappen.  

Avdelning 3:

Kort distans, 3-åriga ston och låg klass. Här är det verkligen en favorit-eller-skräll-proposition. Jag tror på det förstnämnda då favoriten Dreamgirl Hall är nedstruken till avsevärt bättre läge för Åbys statistik. SPIK!!


Avdelning 4:

3-åringslopp, låg klass, medeldistans. Jättefavorit är firma Nurmos/Kontio och det känns lite väl tufft att man är spelad så högt. Här drar jag en rövare och tar med alla ekipage på lappen och hoppas på storsmäll!!


Avdelning 5:

Medeldistans och dubbla tillägg. Ett svårlöst lopp där B-tränade hästar gör upp. Claude Debussy är favorit och ska definitivt med på lappen från bra läge. Jag tror dock mer på andrahandsfavoriten Zoko Lane här, och den tuffe chansspikar. Jag nöjer mig inte med dessa två utan tar med hela 6 ekipage till på lappen, så totalt 8 streck.


Avdelning 6:

4-åriga ston i låg klass över medeldistans. Moon Zappa är favorit med Uffe från bra läge. Anmäld med skor runt om men det ska inte ha för stor betydelse tycker jag. Ti Amo Face gör intressanta ändringar. Twigs Florikash kan avgöra bakifrån om den är så bra som jag tror för dagen och Crazymonsterheart kommer sitta vettigt på det från läget. 4 streck totalt!


Avdelning 7:

Ston över stayerdistans med dubbla tillägg. Här spikar jag andrahandsfavoriten Ultra Bright som står på den statistiskt fördelaktiga volten i loppet och formen är god. SPIK!!


Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett lopp över kort distans för medellåg klass. Mellby Goofy är favorit från perfekt läge här. Goda möjligheter och ska med på lappen. Maximus M.M. är svårbedömd här och andrahandare. Vågar inte lämna denna utanför. Betting Rebel är riktigt intressant här och anmäld barfota runt om. Puketorps Julius och Bara Min är helt bortglömda men inte avhängda i detta sällskap. Vi avslutar med 5 streck på lappen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen