V86 Åby/Solvalla - 25 Mars 2020 » 25 mars | Jonas - Travstugan.se
  • Hem
  • Jonas
  • V86 Åby/Solvalla - 25 Mars 2020

V86 Åby/Solvalla - 25 Mars 2020

Världens bästa streckspel V86 på Åby/Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds på Åby med 4-åringslopp i låg klass över medeldistans, voltstart och ett tillägg. Smålurigt lopp med årsdebuterande favoriter som alltid är lite ovisst. Jag tar med favorittrion där vinnaren förmodligen finns, men lite om och men gör att jag tar med en skrälltrio på lappen också där två av dom redan har hittat mållinjen först i år. 6 streck totalt på lappen!

Avdelning 2:

Låg klass för ston och lång distans. Tror inte det smäller här utan att det står mellan favoritduon Super Sarah och Cobbys Nana. Har kommit lite snett på Båths hästar på senaste så jag väljer att låsa med Cobbys Nana som gjort det bra på slutet och gått längre distanser 4 av 6 lopp i år. LÅS!

Avdelning 3:

Låg klass och lång distans. Favorit är Global Agreement som kan vara en chansspik i omgången, men jag väljer att gå emot på denna lapp då det finns flera prisvärda drag emot. Ninia's Boy exempelvis kommer från två raka och startar från perfekt läge här. Totalt 5 streck på lappen!


Avdelning 4:

Medellåg klass och medeldistans. Guldklockan ska avgöras och här är det många om budet och ovisst hur loppet blir kört, det kan bli lite galna körningar och det hoppas jag till viss del då det är extra sevärt. Jag har plockat ut 7 ekipage i detta startfält som jag tror lite mer på och höjer varningens finger för I.T.Inventor och Titan Igiro som har hungriga kuskar bakom sig. 7 streck totalt!


Avdelning 5:

Medeldistans och medelklass. Två ekipage gör upp om det som jag ser på det och jag hade lås här först men valde till slut att spika Vikens High Yield som jag tror är snäppet bättre för dagen än Il Duce Boko. Jag hoppas jag har rätt då Il Duce Boko var den sista ändringen jag gjorde på systemet och tog bort till förmån för andra lopp. SPIK!


Avdelning 6:

Stayerdistans och dubbla tillägg. Jag är inne på att vi har vinnaren bland de som startat på dubbla tillägg som är statistiskt plus. Vincent As och Toutre har såklart bra chanser och man behöver inte orda så mycket om det, men jag är spänd på Je T'Aime Explosiv idag där man rycker skorna. Jag tycker detta är luringen i loppet och förutom nämnda tre så tar jag med 2 ekipage till från den statistikt fördelaktiga volten. 5 streck totalt!


Avdelning 7:

Kort distans och hög klass. Mack Dragan gillar jag starkt och jag hoppas att få se en fin insats här. Spår 9 är alltid ett frågetecken över kort distans, men tror man kan behärska det. Berghs duo ska absolut med på lappen, liksom Speedy Face från stall Kolgjini med bra läge. 4 streck totalt på lappen!


Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett kortdistanslopp för medelklass. Favorit är Chapuy som gör årsdebut och jag tycker det är helt rätt trots att det är årsdebut. Motståndet är ganska blekt här och vid sunda vätskor så ska man vinna det här kortloppet. Jag hoppas Åke har ställt i ordning direkt och då finns det stora möjligheter för spets och slut här. SPIK!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mars månads sista kväll genomförs från Sundbyholmstravet. Daniel Redén reser till Eskilstuna med Sorbet. Är han segermogen direkt? V64-1 Alla utom ... Läs travtips

V86 1 2 Bucks To Burn har gjort två lopp nere i Frankrike, där han båda gångerna spurtade bra. Nu har han fått ett perfekt läge, innanför värsta ... Läs travtips

V75 från självaste hemmabanan den här helgen. Jägersro i Malmö har hand om lördag eftermiddagen. Andra deltävlingen av Paralympiatravet innehåller ... Läs travtips

Det är tydligt att dem hittat ytterligare en växel hos Disco som redan förra året var med i elitloppet nu har han fullständigt pulveriserat sina ... Läs travtips

Oddset är för högt för att inte testa en slant på vinnare och plats på en av Sveriges bästa ston. Daniel Redèn har en handfull hästar som kan vara ... Läs travtips