• Hem
  • V86 Åby/Solvalla 25 Augusti 2021

V86 Åby/Solvalla 25 Augusti 2021

Världens bästa streckspel V86 på Åby och Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

En omgång som inleds på Åby med ett kortdistanslopp för medelhög klass. Jag väljer att spika direkt i inledningen på bästa hästen som fått toppläge här och kommer med form. Det mindre fältet gynnar favoriten också här, och jag spikar i inledningen. SPIK!

Avdelning 2:

4-åriga i låg klass över medeldistans. Ottens Hero får tipsnicken av de tre som är streckade lite mer än de andra på läget här. Men vågar inte spika mig ur denna trio så jag streckar alla tre som jag tror det står mellan. Kapten Brodde kommer från lång vila men kan såklart vinna direkt ändå. Excellent Diamond har lite sämre läge, men kapacitet att vinna här. LÅS!


Avdelning 3:

Ston i medelhög klass över medeldistans. Även i detta lopp går jag på trion som är mest streckade. Devs Daffodil har dragit iväg lite och är favorit här, och jag tycker det är en ok favorit som kan vara värt att chansspika i omgången. Kommer med form och läget är bra. Sharp Dream och Darah Bibo ska räknas bakom favoriten, och bägge har helt ok lägen här. LÅS!


Avdelning 4:

Medelklass och lång distans för ungdomar. Lite svårare att lösa och jag målar på lite här. Condior och Arch Lane sticker ut lite på strecken och det tycker jag är rätt favoritduo i detta lopp. Bakom räknas Nika, Zenone Bar och Will I Am. Tycker strecken är tämligen rättvist fördelade här, men är inte främmande för att sistnämnda trio kan fälla favoritduon. Totalt 5 streck på lappen!


Avdelning 5:

Stayerlopp med dubbla tillägg. Återigen går vi på en trio och tar med favoriten Niford Des Baux som är spetsfavorit och leder länge här med Thomas. Jag tror att Reddington och Outstanding O. kan komma ikapp favoriten och detta kan bli tight till slut. Favoriten kan vara en möjlig spik i omgången om ni vill gardera på i andra lopp. LÅS!


Avdelning 6:

3-åringar över medeldistans. Två hästar sticker ut på strecken och jag väljer att spika den ena som just nu är andrahandare, Graham Hill. Bättre läge, spetschans, form och goda statistiska siffror gör att jag väljer att spika Graham med Ulf här. Mellby Jinx ska såklart räknas tidigt bakom om man garderar, och jag tror man kommer långt med dessa, men det är många prisvärda bakom och vill man gardera ytterligare rekommenderar jag helgardering. SPIK!


Avdelning 7:

Klass 2 över kort distans. Lite mer öppet lopp där jag målar på. Protector Tile är favorit med Christoffer och kommer med två raka i bagaget. Kan mycket väl bli en tredje men jag går inte på det scenariot. Det är flera bakom som kommer med vinster och bättre lägen och jag hoppas kunna fälla favoriten här och plockar med totalt 7 streck på lappen!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett medeldistanslopp för 3-åriga ston. Great Skills är favorit med Per, men läget kan man ju sätta lite frågetecken för. Jag gör som i förra loppet och gör ett försök att fälla favoriten med ekipage som har bättre lägen främst, och där ett par av dom har ettan högst upp i raden vilket jag tror kan göra det är mer påställt. Totalt 6 streck i avslutningen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips