• Hem
  • V86 Åby/Solvalla - 22 September 2021

V86 Åby/Solvalla - 22 September 2021

Världens bästa streckspel V86 på Åby och Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

En omgång som inleds på Åby med ett spårtrappalopp över medeldistans och medellåg klass. Jämnstreckat i inledningen där 4 ekipage drar iväg lite på strecken. Favorit blir Mr Brilliant med Bergh som blandat och gett i prestationerna, men är en av flera som ska räknas här. Catch Me A Winner är intressant idag tycker jag med ett lopp i kroppen efter vila, liksom B.G.Pastor Jonte i spännande start och ny regi. Plockar med totalt 6 streck i inledningen!

Avdelning 2:

4-åringslopp över medeldistans och låg klass. Var länge inne att låsa detta loppet på favoritduon Rally Inge och Feeling Fat, men jag går på form och statistik här och hamrar in Rally Inge som spik. Feeling Fat har ettan högst i raden och bra läge och ska räknas om man garderar. Öppet bakom. SPIK!


Avdelning 3:

Lång distans för låg klass. Bergh blir storfavorit med Mellby Indigo och denna hästen vet vart mållinjen är. Från toppläge så tror jag det blir svårt för övriga att stå emot favoriten då jag kan tänka mig att Bergh i form av sitt stora favoritskap blir släppt till ledning och får bestämma där. SPIK!


Avdelning 4:

Amatörer över medeldistans och låg klass. Här går jag på ett favoritlås och tar med No Pressure med Patrik Fernlund och Fighter med Zeb Jonasson. Patrik Fernlund har dragit vinstlotten av dessa två och bör ha goda chanser i detta lopp. Zeb Jonasson och framförallt Fighter som kommer med ettan högst i raden har lite bättre förutsättningar när vi har ett par strykningar i loppet. Öppet bakom dessa två, och vinnaren kan finnas i princip vart som helst om inte någon av dessa två vinner. LÅS!


Avdelning 5:

Stayerlopp med dubbla tillägg. Samson blir storfavorit igen med Bergh här, och det är inte mycket att säga om med tanke på insatserna över distansen på slutet. Hästen blandar och ger lite i travet, men ska absolut räknas här igen. Plockar på 3 motbud ifall favoriten inte håller måttet idag eller tappar travet, och Andre Ward tycker jag är spännande här bakom favoriten. Totalt 4 streck på lappen!


Avdelning 6:

3-åringslopp över medeldistans och låg klass. Omgångens lurigaste lopp i min mening och jag väljer att strecka så långt plånboken räcker. Tyvärr får vi inte riktigt med alla, men det är inget att göra åt. Make Him Young är knapp favorit i nuläget, men det är ingen häst jag vill spika från detta läge. En av flera, och vi tar med totalt 8 streck på lappen!


Avdelning 7:

Kort distans och låg klass. Här går jag på en trio som startar från bra lägen och samtliga kommer med form här. Power Lane blir favorit från toppläge, och är ett tänkbart spikförslag i omgången. På denna lapp väljer jag dock att gardera med Becker Grif som står bra inne här, samt Es Trenc som är intressant och blir lite underspelad här kan jag tycka. LÅS!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett 4-åringslopp för ston över kort distans. Marion Fouty Bon blir stor favorit i avslutningen och är såklart en av flera med chans här. Spår 7 är inte bästa möjliga, men kanske lyckas Jorma lotsa Marion till spets. Vi garderar favoriten med 4 motbud, och hoppas kunna få väck lite lappar om vi är kvar i avslutningen. Totalt 5 streck på lappen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips