V86 Åby/Solvalla - 19 Maj 2021

Världens bästa streckspel V86 på Åby/Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

En omgång som inleds på Åby med ett långdistanslopp för medelklass. Favorit är Don Cash från Kolgjini. Helt rätt favorit och läget är inte dumt över den längre distansen. Jag tycker denna favorit är ett möjligt spikförslag i omgången, men det finns några spelvärda bakom sett till streckprocent som inte är borta. Jag tänker främst på Totti Face som är van tufft motstånd och längre distanser, bra läge här också. Plockar även med Mikkel H.R. och Hulken Sisu. Totalt 4 streck i inledningen!

Avdelning 2:

Låg klass och lång distans. Öppet lopp där jag målar på. Twigs Honor från stall Båth är favorit, och jag synar denna favorit då jag tycker det är ett jämnt lopp. Dollar Doc har ettan högst upp i raden, gillar längre distans, men läget är lite lurigare. Again Kronos är en luring här tycker jag och finns chans att Mika får bra resa här och sticker nosen först. Totalt 6 streck på lappen!


Avdelning 3:

Kort distans för låg klass. Här går jag på spår och stallform. Nouba Mom drog spårlotten här och Kevin tror jag har goda chanser att vinna detta lopp då motståndet inte är det blodigaste, och står bra inne i loppet. Vill man gardera tycker jag man ska gå för skräll här då propositionen och startfältet har förutsättningar för det. Men vi kör en rövare och spikar oss ur detta. SPIK!


Avdelning 4:

3-åringar i låg klass. Stor favorit är Conch On Inn med Rikard bakom tömmarna, och detta är en bra favorit som vi bara får acceptera att procenten är vad den är. Jag tror inte man förlorar detta lopp, och värsta motbud är Graham Hill som såklart inte är borta om favoriten skulle få en sämre resa eller ha en sämre dag. Utöver dessa två tycker jag det är tunt. SPIK!


Avdelning 5:

Stoni medelhög klass över kort distans. Går på 4 ekipage i detta lopp där jag plockar med spårlottsvinnarna Bring Me Money och Beluga West som jag tror har bäst chans här. Kan inte släppa Super Queen C. trots läge, och Alexi Quick med Jepson, skoryck och etta högst i raden. Totalt 4 streck!


Avdelning 6:

Medeldistans och medelhög klass. Stor favorit är Lipstick Tooma och det är såklart rätt favorit tycker jag, men ska kanske inte vara så stor favorit gentemot främsta motbudet Algot Zonett. Tror inte vinnare finns utöver dessa två och jag låser detta loppet på dom. LÅS!


Avdelning 7:

Klass 2 (låg klass) över medeldistans. Favoriten Wingait Henke bör ha goda chanser här och är ett möjligt spikförslag i omgången. Vi försöker fälla och tar även med Howdy Quick som får ses som främsta motbud, med hyffsat läge. Plockar även med Chang och Incredible Wine som jag tycker bägge är riktigt spelvärda på strecken idag i förhållande till chans. Totalt 4 streck på lappen!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett kortdistanslopp för låg klass. Öppet lopp där vi försöker fälla favoriten Aragorn As med firma Nurmos/Kontio. Jobbigt läge, och ska bra räknas som en av flera tycker jag. Lyfter upp Madame Af Djupmyra, Iwan Boko, samt storsmällen Mission Beach där jag tycker alla tre är för lågt spelade i förhållande till chans. Vi avslutar brett och tar med totalt 7 streck i avslutningen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips