V86 Åby/Solvalla - 13 Maj 2020 » 13 maj | Jonas Sohlin - Travstugan.se

V86 Åby/Solvalla - 13 Maj 2020

Världens bästa streckspel V86 på Jägersro/Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

Omgången inleds på Jägersro där vi har ett stayerlopp med dubbla tillägg. Favorit är odiskutabelt Burning Man och det tycker jag är helt rätt. Inlett året med 4 raka och jag tror staketet blir fulländat idag från statistiskt gynnad volt. SPIK!

Avdelning 2:

Hög klass och kort distans. Här tror jag det står mellan två ekipage, och det är favoritduon Milliondollarrhyme och Attraversiamo. Spårlott drog den sistnämnde och spetsfavorit är den förstnämnde. LÅS!

Avdelning 3:

3-åringar över medeldistans. Favoriten här Kuyt F.Boko provar jag att fälla då jag har svårt att sätta in den här, den kan vara bäst men jag hoppas inte det. Garderar med 4 motbud som jag tycker är huvudet högre än resten om favoriten kommer bort. 5 streck totalt på lappen!


Avdelning 4:

Vi fortsätter med 3-åringar över medeldistans. Här har jag däremot större tro på favoriten Hell Bent For Am som inte var med på min radar senast och vilket intryck det var. Från detta läge och om samma form så finns det inte på kartan att man förlorar detta. SPIK!


Avdelning 5:

Kort distans och medelklass. Här garderar jag på med 7 ekipage och provar att fälla favoriten Sobel Jasmine som trots bra läge inte har min fulla tro här. Flera utländska hästar med här och jag tar faktiskt med alla dom då jag har högst tro på ett par av dessa. Sen fyller vi på med Virgin Maiden och Zanzibar Effe som inte heller är borta här. 7 streck totalt på lappen!


Avdelning 6:

Hög klass och kort distans. 5 ekipage kommer med på lappen här. Favoriten Vivid Wise As har normalt sett goda chanser från perfekt läge, men jag är inte helt övertygad så väljer att prova fälla. Ett potentiellt spikförslag i omgången är det helt klart dock. 5 ekipage på lappen!


Avdelning 7:

Kort distans och fördel ston i medelhög klass. 5 streck kommer med på lappen varav ett sto, Procalate som jag tror har likvärdig chans som hingstarna och valackerna. Jag rankar egentligen ingen av de 5 högre än de andra, och tycker dessa sticker ut. 5 streck på lappen!


Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett långdistanslopp och ett tillägg. Relativt jämnt och öppet lopp där jag plockat ut 5 streck även här. Firma Adielsson/Kolgjini gillar jag då lägena är som detta, bör sitta fint i spets och ska slås härifrån. 5 streck totalt i avslutningen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips