• Hem
  • V86 Åby/Solvalla - 1 September 2021

V86 Åby/Solvalla - 1 September 2021

Världens bästa streckspel V86 på Åby och Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

En omgång som inleds på Åby med ett medeldistanslopp för 3-åriga ston. Jag väljer att inleda omgången med ett lås då jag inte riktigt är så frän idag att jag vågar spika favoriten. Jag dubblar lappen med A Perfect Race och Adrian som absolut har kapacitet att slå favoriten med rätt form och resa. Öppet lopp såklart i övrigt när det rör sig om denna proposition, men jag vill spara streck till övriga lopp. LÅS!

Avdelning 2:

Medeldistans och ett tillägg. Favorit blir Minnestads Ecuador med Rebecca och det får man ju lov att säga är klassen i loppet och rätt favorit. Den enda jag tror kan slå mina andra två streck från första tillägg, vilka är Fighter och S.G.Sherman. Jag låser på dessa tre och tycker det är ett starkt lås!


Avdelning 3:

Lång distans och ett tillägg. Här tror jag mycket på favoriten Mellby Ironman. Kommer från galopp, men historiskt så tycker jag mig se att hästen inte felat än så länge två lopp i rad. Dekanen K. är mitt första motbud med Flemming, men får inte plats på lappen. SPIK!


Avdelning 4:

Lång distans och ett tillägg. Stor favorit blir Hemisphere med Örjan, och jag var länge inne på att spika denna favorit. Örjan har 1/1 med hästen och kuskbytet påverkar såklart streckprocenten idag en del. Nästan ospelade blir då istället I Love You Sisu och Jeppas Uppercut som ska ses med större chans än vad man är spelade till även om favoriten har goda chanser och är ett spikförslag som sagt. Jag gör ett försök och garderar med de nämnda två. LÅS!


Avdelning 5:

3-åriga hingstar och valacker över medeldistans. Lite öppnare lopp där jag plockar på en handfull streck. Donizetti blir favorit, och är inte ett solklart spikval för mig. Blir väl stor här kan jag tycka. Flera motbud här med fin segerprocent och jag plockar på totalt 5 streck på lappen och ser detta som ett av omgångens potentiella skrällopp!


Avdelning 6:

3-åriga ston i låg klass över medeldistans. Två hästar sticker ut på strecken och ska ses med bra chanser såklart. Ifall dessa två kommer bort i loppet från inte helt klockrena lägen statistiskt så vill jag ha med ett par skrällbud i Dazzling Diva och Indira Split. Dom har hittat nosen först innan och kan mycket väl göra det igen i detta lågklassiga unghästslopp. 4 streck på lappen!


Avdelning 7:

Kort distans och medelhög klass. Även här sticker två hästar ut på strecken och jag låser däremot på dessa två här rakt av. Jag tycker dessa sticker ut så pass mycket att det inte finns ett tredjeval för mig. Dock svårt att gå på en av dom så jag väljer att låsa på favoritduon Tabasco C.D. och Racing Ribb. Bägge från bästa möjliga lägen här. LÅS!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett medeldistanslopp för 3-åriga hingstar och valacker. Inte helt lättlöst och jag hoppas vi lever till denna avslutning där vi kryddar på lappen med 8 ekipage. Många fina bud till fin procent här, inte minst Dunders duo i loppet som just nu är, i mitt tycke, helt felstreckade på 4% båda två. Av favoriterna vill jag lyfta Luca Vialli Boko från toppläge här. Totalt 8 streck på lappen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips