V86 Åby/Solvalla - 1 September 2021

Världens bästa streckspel V86 på Åby och Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

En omgång som inleds på Åby med ett medeldistanslopp för 3-åriga ston. Jag väljer att inleda omgången med ett lås då jag inte riktigt är så frän idag att jag vågar spika favoriten. Jag dubblar lappen med A Perfect Race och Adrian som absolut har kapacitet att slå favoriten med rätt form och resa. Öppet lopp såklart i övrigt när det rör sig om denna proposition, men jag vill spara streck till övriga lopp. LÅS!

Avdelning 2:

Medeldistans och ett tillägg. Favorit blir Minnestads Ecuador med Rebecca och det får man ju lov att säga är klassen i loppet och rätt favorit. Den enda jag tror kan slå mina andra två streck från första tillägg, vilka är Fighter och S.G.Sherman. Jag låser på dessa tre och tycker det är ett starkt lås!


Avdelning 3:

Lång distans och ett tillägg. Här tror jag mycket på favoriten Mellby Ironman. Kommer från galopp, men historiskt så tycker jag mig se att hästen inte felat än så länge två lopp i rad. Dekanen K. är mitt första motbud med Flemming, men får inte plats på lappen. SPIK!


Avdelning 4:

Lång distans och ett tillägg. Stor favorit blir Hemisphere med Örjan, och jag var länge inne på att spika denna favorit. Örjan har 1/1 med hästen och kuskbytet påverkar såklart streckprocenten idag en del. Nästan ospelade blir då istället I Love You Sisu och Jeppas Uppercut som ska ses med större chans än vad man är spelade till även om favoriten har goda chanser och är ett spikförslag som sagt. Jag gör ett försök och garderar med de nämnda två. LÅS!


Avdelning 5:

3-åriga hingstar och valacker över medeldistans. Lite öppnare lopp där jag plockar på en handfull streck. Donizetti blir favorit, och är inte ett solklart spikval för mig. Blir väl stor här kan jag tycka. Flera motbud här med fin segerprocent och jag plockar på totalt 5 streck på lappen och ser detta som ett av omgångens potentiella skrällopp!


Avdelning 6:

3-åriga ston i låg klass över medeldistans. Två hästar sticker ut på strecken och ska ses med bra chanser såklart. Ifall dessa två kommer bort i loppet från inte helt klockrena lägen statistiskt så vill jag ha med ett par skrällbud i Dazzling Diva och Indira Split. Dom har hittat nosen först innan och kan mycket väl göra det igen i detta lågklassiga unghästslopp. 4 streck på lappen!


Avdelning 7:

Kort distans och medelhög klass. Även här sticker två hästar ut på strecken och jag låser däremot på dessa två här rakt av. Jag tycker dessa sticker ut så pass mycket att det inte finns ett tredjeval för mig. Dock svårt att gå på en av dom så jag väljer att låsa på favoritduon Tabasco C.D. och Racing Ribb. Bägge från bästa möjliga lägen här. LÅS!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett medeldistanslopp för 3-åriga hingstar och valacker. Inte helt lättlöst och jag hoppas vi lever till denna avslutning där vi kryddar på lappen med 8 ekipage. Många fina bud till fin procent här, inte minst Dunders duo i loppet som just nu är, i mitt tycke, helt felstreckade på 4% båda två. Av favoriterna vill jag lyfta Luca Vialli Boko från toppläge här. Totalt 8 streck på lappen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips