• Hem
  • V86 Åby/Solvalla - 1 September 2021

V86 Åby/Solvalla - 1 September 2021

Världens bästa streckspel V86 på Åby och Solvalla, häng på!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS V86 och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN som bygger mycket på senare info från värmningar, balansinfo som kommer in, samt såklart tidiga tankar också.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.


Avdelning 1:

En omgång som inleds på Åby med ett medeldistanslopp för 3-åriga ston. Jag väljer att inleda omgången med ett lås då jag inte riktigt är så frän idag att jag vågar spika favoriten. Jag dubblar lappen med A Perfect Race och Adrian som absolut har kapacitet att slå favoriten med rätt form och resa. Öppet lopp såklart i övrigt när det rör sig om denna proposition, men jag vill spara streck till övriga lopp. LÅS!

Avdelning 2:

Medeldistans och ett tillägg. Favorit blir Minnestads Ecuador med Rebecca och det får man ju lov att säga är klassen i loppet och rätt favorit. Den enda jag tror kan slå mina andra två streck från första tillägg, vilka är Fighter och S.G.Sherman. Jag låser på dessa tre och tycker det är ett starkt lås!


Avdelning 3:

Lång distans och ett tillägg. Här tror jag mycket på favoriten Mellby Ironman. Kommer från galopp, men historiskt så tycker jag mig se att hästen inte felat än så länge två lopp i rad. Dekanen K. är mitt första motbud med Flemming, men får inte plats på lappen. SPIK!


Avdelning 4:

Lång distans och ett tillägg. Stor favorit blir Hemisphere med Örjan, och jag var länge inne på att spika denna favorit. Örjan har 1/1 med hästen och kuskbytet påverkar såklart streckprocenten idag en del. Nästan ospelade blir då istället I Love You Sisu och Jeppas Uppercut som ska ses med större chans än vad man är spelade till även om favoriten har goda chanser och är ett spikförslag som sagt. Jag gör ett försök och garderar med de nämnda två. LÅS!


Avdelning 5:

3-åriga hingstar och valacker över medeldistans. Lite öppnare lopp där jag plockar på en handfull streck. Donizetti blir favorit, och är inte ett solklart spikval för mig. Blir väl stor här kan jag tycka. Flera motbud här med fin segerprocent och jag plockar på totalt 5 streck på lappen och ser detta som ett av omgångens potentiella skrällopp!


Avdelning 6:

3-åriga ston i låg klass över medeldistans. Två hästar sticker ut på strecken och ska ses med bra chanser såklart. Ifall dessa två kommer bort i loppet från inte helt klockrena lägen statistiskt så vill jag ha med ett par skrällbud i Dazzling Diva och Indira Split. Dom har hittat nosen först innan och kan mycket väl göra det igen i detta lågklassiga unghästslopp. 4 streck på lappen!


Avdelning 7:

Kort distans och medelhög klass. Även här sticker två hästar ut på strecken och jag låser däremot på dessa två här rakt av. Jag tycker dessa sticker ut så pass mycket att det inte finns ett tredjeval för mig. Dock svårt att gå på en av dom så jag väljer att låsa på favoritduon Tabasco C.D. och Racing Ribb. Bägge från bästa möjliga lägen här. LÅS!

Avdelning 8:

Omgången avslutas med ett medeldistanslopp för 3-åriga hingstar och valacker. Inte helt lättlöst och jag hoppas vi lever till denna avslutning där vi kryddar på lappen med 8 ekipage. Många fina bud till fin procent här, inte minst Dunders duo i loppet som just nu är, i mitt tycke, helt felstreckade på 4% båda två. Av favoriterna vill jag lyfta Luca Vialli Boko från toppläge här. Totalt 8 streck på lappen!

Vill ni hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system för kvällen är:
- JONAS V86
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, LYCKA TILL!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi kickar igång helgen med en tripp upp till norra delarna och Boden/Bollnäs som sköter V64 Express-fredagen!Nog är kallblodsstjärnan i en klass för ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

Örebro ger oss lördagens V75-tävlingar och Björn Goop som firar framgångar kommer ta en dubbelseger här! Omgången kräver sina streck så jag drar in ... Läs travtips

På söndagen vänder vi åter till småländska Vaggeryd för Grand Slam 75 med jackpot!Dagen till ära körs Smålandsmästaren - spiken bör vinna det...! ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips