V86 - 29 Augusti 2018 » 29 aug. | Jonas - Travstugan.se

V86 - 29 Augusti 2018

V86 Express är tillbaka!
Delade banor igen på världens bästa streckspel V86, och vi kliver direkt in i analysen i denna luriga omgång.

Obs! Denna analys är grundtankar i systemet "JONAS V86" och kan komma att skilja från system "VÄRMLANDSKARAMELLEN" och "SISTA MINUTEN"

Avdelning 1:
Lite lurigt stolopp och kort distans inleder omgången och favorit blir Hamres Waffle Cone. Kostar det inte för mycket i starten så är chansen god tycker jag för denna, men finns stor risk att det blir tuff start. Därför garderar jag med en duo i Goops I Love Paris och Perssons Ultra Bright. Loppet bör stå mellan dessa 3 tycker jag, men är inte främmande för att det eventuellt kan smälla också.

Avdelning 2:
Låg klass och stayerlopp. Örjan kastade in handduken och Lennartsson ersätter honom på storfavoriten Grammofon. Potentiell chansspik ändå, men kusktapp i mina ögon. På detta system garderar vi med tre andra där Auto Relight blir främsta motbud om spets. Fördel att gå på innern över tre varv och Melander bör han bra chans isåfall på denna häst med lite taskig vinnarskalle. Vi tar även med Höwings Wipower, Tzatziki och Triton's Angel. Totalt 5 streck!

Avdelning 3:
Svårt med spikar denna omgång och risk för hög utdelning. Men ett av de potentiell spikförslagen i denna omgång hittar vi i denna avdelnings stolopp över lång distans. Tropicana Ås med Jepson tycker jag borde kunna släta av dessa om han får spets utan strul. Spikar man inte favoriten, så får man nog måla på för att vara säker. SPIK!!

Avdelning 4:
Medelklass och medeldistans. Sundbergs Largo blir favorit, och ska väl vara det i detta lite halvkrångliga lopp. Tror att chansen är bättre än rådande procent alla vägar, så tycker detta är en spelvärd chansspik. Hade jag inte spikat så hade jag behövt strecka minst 5 streck till för att känna mig tryggare.

Avdelning 5:
3-åriga ston och medeldistans. Tycker skrällklockorna ringer här om inte favoriten Zahara Mil bara är bäst med Eriksson bakom tömmarna. Potentiell spik. Vi går emot det scenariot och målar igen detta lopp och försöker jobba in skräll.

Avdelning 6:
Låg klass och kort distans. Nästa skrällpotentiella lopp har vi i denna avdelning. Eftersom vi sparat på strecken så har vi råd att försöka jobba in en skräll även här. Jag tror och hoppas på storskräll i detta jämna lopp. 12 STRECK!!

Avdelning 7:
Svårt även detta lopp där vi får se 3-åriga hingstar och valacker göra upp. Hade två tankar här, där den ena var ett tvåhästarslås på de två streckfavoriterna med Goop och Heiskanen. Jag är lite sugen på att gardera vidare och tar med spetsbudet Zabul Fi och även Adress Book och Ad Hoc som jag inte är främmande för att de kan stick nosen först på upploppet. Öppet lopp!

Avdelning 8:
Om jag ska ranka någon först i omgången så tycker jag ändå vi finner hästen med störst chans i omgången i detta spårtrappelopp för ston. Darling Harbour som får Widell upp har dokumenterad form. Jag hoppas att procenten sjunker lite närmare start när de stora spelarna förhoppningsvis tycker denna är överspelad när senaste vinsterna är tagna från spets, och det är många hästar i detta lopp som ge upphov till trafikproblem. Oavsett allt det så tror jag Widell löser detta och vinner. SPIK!!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till dagens omgång är:
- VÄRMLANDSKARAMELLEN (275 kr/Andel)
- SISTA MINUTEN (200 kr/Andel)
- JONAS V86 (100 kr/andel)

Önskar alla ett stort lycka till i dagens luriga omgång!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips